Sayfa 984/1005 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,865 - 7,872 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    yanlış hatırlıyor olabilir misin? ben tavandan ver tabandan al gibi bişi yapmadım ama?
    Naten miydi öyle aklımda kalmış

terör bididii hüdödödödologgg diye gazlar alındı şimdi soğumaya geçildi...

bu haftadan itibaren tahminimce demirtaş kavala ve faltaylı... öncelikle çıkabilü.

ee normalleşme dediğin böyle olacak.

yoksa birine al sana bombe.. diğerine dövelim... pek normal deel

iyicene gaz alındıktan sonra.. ooyeee osmanlı kuruyeah falan gazları.. yavaştan pkk lılarda çıkmaya başlar.

3. GESAN ve EUPWR Şirket Raporu (PhillipCapital)

Girişim Elektrik'i %113 getiri potansiyeli ile hisse başına 99,00 TL hedef fiyat ve "endeks üzeri getiri" önerisiyle araştırma kapsamımıza alıyoruz.
    1999 yılında kurulan Girişim Elektrik, enerji altyapı sektöründe Türkiye'nin değerli EPC şirketlerinden biri olarak konumlanmıştır. Yıllar içerisinde trafo merkezleri, iletim hatları ve yenilenebilir enerji kurulumlarında uzmanlaşmış; özellikle TEİAŞ ile yürüttüğü projelerde önemli bir referans oluşturması sayesinde kamu kurumlarıyla istikrarlı bir iş geçmişine sahip olmuştur. Şirketin %80'lik ihale kazanma oranı ve 80'i aşkın ülkedeki deneyimi, operasyonel güvenilirliğini açıkça ortaya koymaktadır.
    Girişim'in Europower Enerji üzerinden şekillenen dikey entegre yapısı, grubun enerji altyapı projelerini büyük ölçüde kendi kaynaklarıyla tasarlayıp üretmesine ve teslim etmesine olanak sağlamaktadır. Bu yapı, maliyetleri avantajlı hale getirmesine ek olarak proje teslim sürelerini hızlandırmakta; uzun vadede fiyatlama gücünü artırarak Girişim'i sektörde bağımsız ve uçtan uca hizmet sunabilen bir oyuncu haline getirmektedir.

PhillipCapital Menkul Değerler A.Ş.

https://www.phillipcapital.com.tr/
    Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti ; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabılır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Böyle bir rapor var tüm sektöre hareket getirdi.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    yanlış hatırlıyorsun abi o kaadı hiç alıp satmışlığım yoktur.

5. Salça fiyatlarında minimum %30 fiyat güncellemesi olmuş. Stoklardan kar yazar bunlar. Hangisini borcu az stoğu fazla hisse sayısı az vs sizin kararınız.

6. Yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı ön lisans veya üretim lisansı bulunan üretim tesisleri için gerekli özel mülkiyete konu taşınmazların temini amacıyla Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından 31 Aralık 2030'a kadar Kamulaştırma Kanunu kapsamında "acele kamulaştırma" kararı alınabilecek.

31 Aralık 2030'a kadar işletmeye girecek yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı üretim tesislerinin izin, kira ve irtifak işlemlerinde yüzde 85 indirim uygulanacak.

Enerji ithalatının azaltılması, cari açığın düşürülmesi ve yerli kaynaklara dayalı üretimin artırılması için izin, kira ve irtifak işlemlerinde uygulanmakta olan indirimlerin süresi 5 yıl uzatılacak.

Mecliste geçmesi beklenen kanunun içinde bir de böyle bir bölüm var.

https://www.aa.com.tr/tr/politika/tb...ulecek/3629533 Bu linkin içinde var.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    terör bididii hüdödödödologgg diye gazlar alındı şimdi soğumaya geçildi...

bu haftadan itibaren tahminimce demirtaş kavala ve faltaylı... öncelikle çıkabilü.

ee normalleşme dediğin böyle olacak.

yoksa birine al sana bombe.. diğerine dövelim... pek normal deel

iyicene gaz alındıktan sonra.. ooyeee osmanlı kuruyeah falan gazları.. yavaştan pkk lılarda çıkmaya başlar.

Emlak acaba ne zaman ne kadar gereksiz işlerle uğraştığını anlayacaksın. Odağın uzunca bir süre sadece bu işten para kazanmak olmalı bundan sonra. Zaten bu piyasa bittiğinde bir gün doya doya bu konularda yazı yazmak için çok bol vaktin olacak.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Natenle ben uğraştım tavana yakın verdim tavan olmamışdı.

Tabandan aldım erken aldım dedim ertesi gün 50 üzeri yapınca verdim.49.10 dan almışdım.

Ve cuma gene aldım 46 lardan Bugün 46.60 üzeri %50 sini gene verdim 45 e düşerse gene alırım birde bedelsiz gelecek aylıkda da dip oluşurmu ona bakıyorum.

Diğer enerjilere de daldım 2 tane.

Tuborg da da 200 TL bekliyorum Ağustos ayında temettü ödeyene kadar almadan satarım artık.temettüyü

YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 984/1005 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •