Süleyman Soylu: Türkiye sınırları içerisinde dağlarda 88 terörist kaldı.
Süleyman Soylu: Türkiye sınırları içerisinde dağlarda 88 terörist kaldı.
@erefefik
Yunanistan'a gizlice giderek PKK'lı Şivan Perver'in nikah şahidi olan Başbakan kimdi? Duyamadım.
@erefefik
Nagehan Alçı....
Hayatımda en çok karşılaştığım sorulardan biri: “Madem bu kadar başörtülüleri, türbanlıları savunuyorsun o zaman sen neden türban takmıyorsun, sen de onlar gibi kapan, neden kapanmıyorsun böyle açık geziyorsun da o başı bağlıları savunup duruyorsun?" Ben bir liberal-demokratım…
@erefefik
Areda Survey 12-14 Nisan seçim anketi:
Cumhurbaşkanlığı:
Erdoğan: %50,8
Kılıçdaroğlu: %43,1
İnce: %4,5
Oğan: %1,6
Genel seçim:
AK Parti: %40,4
CHP: %25,5
Yeşil Sol (HDP): %10,3
MHP: % 8,8
İYİ Parti: % 7,6
Memleket: % 3,1
Yeniden Refah: %1,6
@erefefik
Cübbeli Ahmet: “Saadet Partisi'ni destekleyenler ve ona oy verenler, dünyada ve ahirette büyük hüsrana düşeceklerdir.”
@erefefik
Mısır Mig 29 savaş uçaklarını ele geçirmişler ve el koymuşlar. Personel de tutuklandı büyük ihtimal.#Sudan #Afrika
🇪🇬🇯🇴 Mısır Silahlı Kuvvetleri: Sudan'daki ilgili makamları Mısır kuvvetlerinin güvenliğini ve emniyetini korumaya çağırıyoruz
@erefefik
Araç Toyota ve sınırdan 180 km dışarıda vurulmuş.TSK/MİT'e ait SİHA'lar Irak/Süleymaniye'deki Pencvin bölgesinde PKK'lı teröristleri taşıyan bir aracı vurdu. İlk belirlemelere göre 3 terörist öldürüldü.
@erefefik
https://abcgazetesi.com/aksenerin-da...katildi-509573
İYİ Parti’nin milletvekili aday listelerine tepki gösteren Genel Başkan Meral Akşener’in danışmanı Hasan Sami Özvarinli AKP’ye geçti.))))))))))))))))))
@erefefik
Yer İmleri