Sayfa 988/1004 İlkİlk ... 488888938978986987988989990998 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 7,897 - 7,904 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Çünkü aşı olmayanlar hastanelerdeki yoğun bakımları dolduruyor örn. Bizim hastanemizde 20Yoğun bakım yatağı covide ayrılmak zorunda kaldığı için ameliyatlar yapılamıyor. Şehir hastanesinde 1 bina tamamen covid yapılmak zorunda kaldı. Eğer aşı olanlar ağır hasta olmuyorsa bilin bakalım kimler bu yatakları dolduruyor. Eğer ameliyat olamıyorsanız eğer yakınlarınız kanser tedavisi için sıraya giriyorsa o aşı olmayanlar yüzünden. Aşı için ısrarın nedeni bu…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cevabım [mention]KaraKemal [/mention]arkadaşımıza. Tartışmak için yazmıyorum. İnanın karşı koyamıyorum yazmamaya çalışıyorum ama bir doktor olarak vicdanım izin vermiyor. Ben 4 adet aşı oldum 2 SİNOVAC/2 BİONTECH ailemde aşı yaptırmayan 1 kişi yok daha da diyecek tek kelimem yoktur. Risk var mı uzun dönemde bilmiyoruz ama başka çare var mı yok maalesef. Ya aşı olunmalı ya da evden çıkmamalı.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu arada elektrik faturaları geçen aya göre %100 artmış. %30 zam nasıl oluyor da faturaya 100 yansıyor bu da TÜİK becerisi gibi. Yakında TÜİK de bunların hesaplamak biçimlerini değiştirir. Vergisisiz çıplak Tedaşin sattığı elektrik birim ücretini esas alır. Gerçekte böyleyse üretim ve satışa yansıyan zam gireceğiz ardı ardına. Üç ay sonra da zaten asgari ücret zammı var.
    bana da kol gibi fatura geldi sorsan %19 enflasyon yav he he
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3. Günlerce aylarca tartışılsın herkez kendi güvendiği yolda ilerler.

Tüm ülkelerde aşı ile ilgili aynı problem var aşı yaptıranlar ve aşı karşıtları. Neden aşı vurulmak istemiyoruz?
    Herkesin kendince bir cevabı vardır.
    Ölüm Allah'ın emri. Vakit zaman geldiği zaman ne bir sn önce nede bir sn sonra. Tedbir kuldan taktir Allah dan.
    Aşı vurulanların içi rahat olsun. nasıl olsa ölümcül tehlikesi yok. Aşı vurulmayanlar düşünsün...
    Evet olan sağlıkçılara oluyor en çok onlar yoruldu. Allah yardımcıları olsun.
    Çevrem de 7 yakın tanıdığımı kaybettim. En genci 45 yaşındaki bir abimizi en ufak rahatsızlığı bile yokken ( bırakın alkol sigranın dumanından bile nefret ederdi) hastanede 25 gün yattı ve malesef Tabutla çıktı.
    Dün aşısı olduğu halde vefat ettiğini de duyduğumuz bir tanığıdımız da oldu.
    Yine bir akrabamızın kovid ilk olanlardan. hastalığı geçirdikten sonra iki gözüde artık görmüyor. (aşısı yok ilk olanlardan )

Yine bir yakınımız geçen hafta bir kulağı artık duymuyor ( ama aşılı )

Neyin ne olucağını bilemeyiz. Allah bilir.

4. Hocam ağzına sağlık. Çok yakınımda sevdiğim insanlar içinde aşı olmayanlar var malesef, bu yazdıklarınızı da ilettim olmuyorsanız yine olmayın ama bakın doktor görüşü böyle dedim.

Koskoca kariyerli masterlı unvanlı bilmemneyli paralı pullu tipler ama aşı olmuyor benim de ödüm patlıyor bunlara bir şey olacak diye. Üstüme düşeni fazlasıyla yaptım hayırlısı belki aşı olacak küt diye kalp krizi geçirecek için içini yiyecek çok baskı da iyi değil bildiğimi aktarıp çekiliyorum ne yapayım.
     Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Cevabım [mention]KaraKemal [/mention]arkadaşımıza. Tartışmak için yazmıyorum. İnanın karşı koyamıyorum yazmamaya çalışıyorum ama bir doktor olarak vicdanım izin vermiyor. Ben 4 adet aşı oldum 2 SİNOVAC/2 BİONTECH ailemde aşı yaptırmayan 1 kişi yok daha da diyecek tek kelimem yoktur. Risk var mı uzun dönemde bilmiyoruz ama başka çare var mı yok maalesef. Ya aşı olunmalı ya da evden çıkmamalı.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Biz aşımızı olduk..iyi..
    Ramazan Hoca Uğur Şahin ve Bill Gates'in hâla aşı olmadığını yazmış..

Son kalacaklar..

Bizim secbul meditasyon yapıyordur:

Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

7. Kamu da istifa serbest oldu sanırım hiçbir poliklinikte doktor bulunmuyor diye söyleniyor .

Ekşi de tt olmuş durumda .

Bunun hakkında bir bilginiz var mı nedir bu durumda

"Ayrıca hiçbir değer üretmeden ATM’lerden para transfer ettiğimiz 13,5 milyon kişiyi, üretime yönlendirecek projeler üretmek gerekecek. Aksi halde zaten zor şartlarda çalışanlar, bunların yüzünden günde 2 saat ilave mesai yapıyordur.

Sorun şudur; projesiz, öyküsüz, yatırımsız, yarınsız bir ülkede, işsizlik neden düşsün ki?"

https://www.dunya.com/kose-yazisi/ek...gececek/631310

-------------------------------------

şeref oğuz'un yazısı..bir kaç gün önce..aslında ağır vaka yandaştır kendisi..

bu yazıdan 13.5 milyon yardım alan kişi olduğunu anlıyoruz.. yardım veya maaş bağlanmış..

ülkede sürekli arttırılan emeklilik yaşı, vergi vb gibi yükleri bu bilgi ışığında değerlendirdiğimizde hiç şaşırtıcı değil..

çalışanlar üzerinde çok yük var.. hem çalışmayanlara bakıyorlar, hem mültecilere bakıyorlar hem de saltanat düzeninin devamı için sürekli artan vergileri veriyorlar..

bu yük gelecek nesillere daha çok olacak.. akape ilkel zihniyetinin ülkeyi borçlandırması inanılmaz bir yük..genç nesillerin bu ilkel sistemi finanse etmek yerine yurtdışına gitmeye çalışmaları şaşırtcı değil..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 988/1004 İlkİlk ... 488888938978986987988989990998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •