Sayfa 99/622 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 785 - 792 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Strategy Yazıyı Oku
    gelmemesi için hiç bir sebeb yok, 150 milyon tl piyasa değeri olan şirketleri tavanlıyor

bu şirketin piyasa değeri 31 milyon tl
    Ama bir fark var.Onlar ya sahipsiz sıg kagıtlara yada patronla anlaşarak işi götürürler.Bizimkisi daha önce girmeye kalkanları haşladı.Kendisi sıkı markaj uyguladığı için pek şans yok

2. kimseden medet ummaya gerek yok nasıl olasa çıkacak 1.59 görmedimi önceden aynı yeri görür yine
    Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Fast Yazıyı Oku
    kimseden medet ummaya gerek yok nasıl olasa çıkacak 1.59 görmedimi önceden aynı yeri görür yine
    3 aylıkda gördüğümüz 1.59 seviyesien yaklaştık..
    Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

4. güzel topla 15 bin 15 bin

5. belkide kendi mallarıdır. tahta sahipleri kimse cidden en sevmediğim hisselerin başında geliyor. dün 1,30 ile ufak bir miktar alım yaptım. nadas'a yatıyorum. çok bakmadığım zaman canım sıkılmıyor. bunu bir tek emkel de yapabiliyorum zaten günde 1-2 kere bakıp küfürümü edip emkel takibini bırakıyorum. herkese tavsiye ederim herkese bol kazançlar
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

6. 3-4 TL olması gerekirken
    1.3 TL den veriyor. İlk defa giren için kıyak
    Uzun süredir bekleyene zulüm.
    Bekliyeni değil yeni geleni ödüllendiriyor.
    Alanı değil Almayani pişman et.

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. ARKADAŞLAR BUGÜNÜN PASTASINI ATAR MISNIZ ÇOK İYİ OLUR.

Sayfa 99/622 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •