Sayfa 99/460 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon
Arama sonucu : 3680 madde; 785 - 792 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

1. Pasta güzel 2.8m alim var acik yok bugun birileri tutmak istedi yukari goturmek isteyenlere set cektiler gibi geldi yarina bakariz 1-2 kuruş daha inerse ordan almayi dusunuyorum milletin azina bakarak is yapmayin yok rsi sole oldu yok alim yeri twetterda bakiyorum da adam satmak istedigi yeri millete al demis halbuki sat sinyali gelmis dikkatli olun ytd birisi al deyince hisse alinmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Spek bu endekste
    bu seviyelerde istediği kadar tutsun bakalım, boşuna zaman kaybediyor ve daha fazla küçük yatırımcıyı kağıda toplamaktan başka işe yaramıyor.
    Bak ykgyo hissenin hakkını nasıl veriyor

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Helal olsun 👏
    LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Erken çıkmış iz kara geçmiş hele sen bak suna

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

MRGYO Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 5906100

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Cok kotu degil bugunki hareket yaniltti demek zarari kapatip kar a gecmis

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Borsa bu kardeş ne olacağını kestirmek güç bak ters köşe yıllar sonra kar hemde 5 milyon ilk çeyrek için gayet iyi ikinci çeyrektede artış olacaktır çünkü martının verdiği borç kapama 2. Çeyreğe sektörel iyileşme ile yansıyacaktır buda borsada satın alınması gereken bir durum ytd

8. Adamlar bilancoda kar beklentisini haftalar once almislar.simdide beklenti gerceklesince satiyorlar.kaldik sap gibi gene

Sayfa 99/460 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •