Bizim orada parası olan ite it ağa derlerdi..
Muroo ağa sen ne yapmaya çalışıyorsun. Elimizdeki 5 kuruşun mu peşindesin. Yüzüne saygıyla tükürürüm..
Bizim orada parası olan ite it ağa derlerdi..
Muroo ağa sen ne yapmaya çalışıyorsun. Elimizdeki 5 kuruşun mu peşindesin. Yüzüne saygıyla tükürürüm..
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Aktif vaka düşmüyor. .aşı ve ilaçların faydali gibi gösterilmesi yanlış. .her mutasyona yeni bir aşı olmak yapılan aşıların etkinliğinin azalması yada sıfırlanmasi bu döngüyü değiştirmez. ..Çin in sıfır vaka politikası ile dünyanın politikası zıt olduğu sürece sonsuza kadar devam edecek. ..Şirketin bunu kullanamamasi çok kötü...https://mobile.twitter.com/covidturk
Test sonucum negatif çıktı, ama şikayetlerim devam ediyor. 3 biontech aşısı yaptırıp bütün çipleri taktırdım,daha halâ öleceksek de nasip. Gittiğim yer özel bir hastane idi. Pazar günü olmasına rağmen şaka maka epey kalabalıktı test alanı. Bence durum hiç de öyle söylendiği gibi güllük gülistanlık değil. Negatif yanılma payından bahsettiler; şikayetler devam ederse 2 gün sonra gelin deyip Enfluvir 75 mg tablet reçetelediler.
Oyun büyük yeğen..!
Bir kaç doktor arkadaştan da dinledim bu konuyu. Genel bir sıkıntı (ve anlayabildiğim kadarıyla bakanlıktan gelen bir baskı) var bu konuda. Sekanslama dedikleri şey mevcut virüsün cinsini tespit etmeye yönelik bir işlem. Haliyle mevcut verilerin doğru olmadığını sağlık personelleri çok rahat söylüyor. Bu kandırmaca neden onu da anlamış değilim. Neticede halkının sağlığı ?! Her şeyleri yalan dolan üzerine...
Bir tane gıcı gırık spek gelir sizin kadar hesap kitap bilmez sadece tahta yapmayı bilir. Bir kaç milyon lot ile seri yaptırır. Burce lere dikkat edin. sadece Türkiyenin önemli vana üreticisi olma özellikleri var. kar mar temel falan pek yok hatta takas bile yok. Ama adamın biri yada bir kaçı geldi bir ayda % 100 burce ye seri yaptırdı. Borsa işte tam olarak budur.
Öyle mantık falan pek takmaz borsa. devamlı ortaya delil koyup kendi aklınıza uydurmaya çalışıyorsunuz. kaç kez kaç kağıtta orta vade bekledim gitmiyor diye sattım ya bir hafta sonra ya iki gün sonra ve hatta ertesi gün serilere başladı. Öğrendiğim tek bir şey varsa yılmayacaksın gemileri yakmayacaksın. mesele bu değil mesele kağıdın senin hareketinden önce uçuşa geçmesi.
Bakın şuraya gelene kadar kaç kağıt sattıysam vangd dahil ciddi karlar kaçırdım. Yani vangd gibi bir tufa let kağıdı bile yapmışsa ciddi prim elbet bizede sıra gelecektir. YTD.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri