Sayfa 991/1001 İlkİlk ... 491891941981989990991992993 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,921 - 7,928 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    kuzu emmi yazdı diye yazdım..sindoma dan zaten bir cacık olmaz..denedim ben onu..tam bir çamurcu..
    itibar etmemek lazım
    BIZIM GOREVIMIZ.....ADAM YETISTIRMEK.....

bu halkin kaderini degistirmek.....BILGISI OLMUYANI FRENLEMEK....onu yapiyorum....aynayi tutup....KENDISINI AYNADA GORMESINI SAGLIYORUM.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2. Şakamısınız siz ya. 9000 endeks de 7500 den önce tek lot almam diyen adam şimdilerde ralli moduna girmiş. Ne oldu aylık macd.?
    Kuzu zayet bir alem. Temmuz ağustos dipleyecez hedef 7200 diyordu. Sonra ekim 14.000 dedi.Çakıldık. Şimdi aralık 14.000 diyor.
    11.800 derken meğersem short açmış falan.
    Şaka gibiler yeminle.

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Şakamısınız siz ya. 9000 endeks de 7500 den önce tek lot almam diyen adam şimdilerde ralli moduna girmiş. Ne oldu aylık macd.?
    Kuzu zayet bir alem. Temmuz ağustos dipleyecez hedef 7200 diyordu. Sonra ekim 14.000 dedi.Çakıldık. Şimdi aralık 14.000 diyor.
    Şaka gibiler yeminle.

tencere kapak bunlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Şakamısınız siz ya. 9000 endeks de 7500 den önce tek lot almam diyen adam şimdilerde ralli moduna girmiş. Ne oldu aylık macd.?
    Şaka gibiler yeminle.
    Ara fonlara takılma hocam,sepeti kendin yap

5.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Şaka gibiler yeminle.
    aynı IP den yazan tek kişi olabilirler
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

- Denize benziyor borsa, bazen dalgalı bazen sütliman. Bazen günlükte çıkıyor fırtına bazen haftalıkta bazen aylıkta... Borsadan para kazanmaksa bazen kısa sürede oluyor bazen gençlik gidince ya da ömür bitince.
    - Demirlememek lazım o zaman. Kâr görünce satmak ya da kademe kademe.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    tencere kapak bunlar
    Yalnız bu kadar olur. Gözlerime inanamadım KARADUMAN ralli diyor. Yahu 9000 lerde sayfalar dolusu satın satın satın sakın almayın diyen adam bu. Ben bu kafayı bilirim insider kafası bu. Ama insider i sağlam değil belli. Sağdan solda duyduğu üzerine yazıyor. Birisi kulağına ralli diye üflemiş bu da prim kasmak için anında buraya yazmış. Daha evvel de çökeceğiz demiş idi. Bu insider kafasını nerede görsem tanırım Kendi fikirleri değil bunlar.

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    TEKNIK ANALIZ......by kuzu.....

BIST 100.....8500 ENDEKSE INEREK DIPLEMISTIR.....

daha sonra 10 900 e cikarak FAKE BI CIKISLA.....cikisa istirak eden herkesi yatirip ikmistir uc gunde 8800 e inmistir....bu SILKELEMEDIR.....

burada MALA GIRDIK YUVARLAK 9000 ENDEKS.....

SONRA.....ilk ANA DALGA CIKISINI YAPTI.....11 600 E....DUZELTME ALLAHIN EMRIDIR BURADA....SPEKULATIF KAARTLARI SATTIK....BORSAYI SHORTLADIK.....

DUZELTME geldi.....boyle bir cikista duzeltme hedefi FIBO 50 dir.....oda 10 350 dedir.....10 400 e indik....

az biraz cikip.....yeniden SILKELEME ile 10 200 e dogru.....oradan....TRANSIT 14 000 E GIDER....ARALIK AYINDA....

BURADA....az biraz cikacak....dedigimden neyi kastettigimi daha sonra yazacagim....

ikinci SILKELEMEDE.....benim gibi DINAZORLARI maldan indirmeye calisacak....emme NAFILE....IKSE INMEM.

IKILI TEPE....yani 10 600.....orada dusunecegim....TURKIYE-ISRAEL nedeniyle.

degerli okuyucularim....

sizleri.....dusuncelerimle ilgili bilgilendirdim....NE DIYORSAM ODUR....BU ALEMDE RACONLARI BEN KESERIM.....dusuncelerimi degistirecek tek sey var....unutmayin....TURKIYE-ISRAEL-SURIYE.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Sayfa 991/1001 İlkİlk ... 491891941981989990991992993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •