YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Şakamısınız siz ya. 9000 endeks de 7500 den önce tek lot almam diyen adam şimdilerde ralli moduna girmiş. Ne oldu aylık macd.?
Kuzu zayet bir alem. Temmuz ağustos dipleyecez hedef 7200 diyordu. Sonra ekim 14.000 dedi.Çakıldık. Şimdi aralık 14.000 diyor.
11.800 derken meğersem short açmış falan.
Şaka gibiler yeminle.
- Denize benziyor borsa, bazen dalgalı bazen sütliman. Bazen günlükte çıkıyor fırtına bazen haftalıkta bazen aylıkta... Borsadan para kazanmaksa bazen kısa sürede oluyor bazen gençlik gidince ya da ömür bitince.
- Demirlememek lazım o zaman. Kâr görünce satmak ya da kademe kademe.
Yalnız bu kadar olur. Gözlerime inanamadım KARADUMAN ralli diyor. Yahu 9000 lerde sayfalar dolusu satın satın satın sakın almayın diyen adam bu. Ben bu kafayı bilirim insider kafası bu. Ama insider i sağlam değil belli. Sağdan solda duyduğu üzerine yazıyor. Birisi kulağına ralli diye üflemiş bu da prim kasmak için anında buraya yazmış. Daha evvel de çökeceğiz demiş idi. Bu insider kafasını nerede görsem tanırım Kendi fikirleri değil bunlar.
BURADA....az biraz cikacak....dedigimden neyi kastettigimi daha sonra yazacagim....
ikinci SILKELEMEDE.....benim gibi DINAZORLARI maldan indirmeye calisacak....emme NAFILE....IKSE INMEM.
IKILI TEPE....yani 10 600.....orada dusunecegim....TURKIYE-ISRAEL nedeniyle.
degerli okuyucularim....
sizleri.....dusuncelerimle ilgili bilgilendirdim....NE DIYORSAM ODUR....BU ALEMDE RACONLARI BEN KESERIM.....dusuncelerimi degistirecek tek sey var....unutmayin....TURKIYE-ISRAEL-SURIYE.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri