Bizim faiz başlığı TR ekonomisi intihar ediyor başlığına dönmüş.........
Benim yarın dönüş vardı....Bankalarla görüştüğümde buradaki oranlardan daha yüksek oran telefuz ettiler..........Yarın ola hayrola ...bakalım kaçtan bağlayacağız........
Bizim faiz başlığı TR ekonomisi intihar ediyor başlığına dönmüş.........
Benim yarın dönüş vardı....Bankalarla görüştüğümde buradaki oranlardan daha yüksek oran telefuz ettiler..........Yarın ola hayrola ...bakalım kaçtan bağlayacağız........
Kafa bu.
Koylu 30 km'den mazot fiyati yuzunden hayvanini pazara goturemiyor.
Tavuk yemi yuzunden yumurta uretmiyor, samani bile ithal ediyorsun.
" büyük baş hayvan üretmemiz, bunları dışardan almayacak hatta satacak hale gelmemiz lazım.." diyor.
Zeka fiskiriyor bu yandaslardan, zeka..
Okuyun da feyz alin biraz..![]()
Sistem baştan yanlış kurulmuş . 1950 lerde İstanbul'un avrupa yakasına sanayi imarı verilmiş !
Nufusun çoğunluğu Anadolu'da ...
Hammadde Anadolu yakasında,liman Anadolu yakasında . git gel ....
gibi gibi gibi
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yalaka takimi nasılsa 1e10 kazanıyor. Adam sadece alip devrettiği ihaleden bile parayi götürüyor bu adama yid dokunmaz zaten.
sozde Allah korkusu olan muhafazakar insanlar
sorsan ticaret yapıyormuş tanidigim 15 sene onceki donsuz herifler trilyonluk oldular.
Bunun adı servet transferidir, her iktidar döneminde yapılmıştır. Bunlar uzun süreli başımıza musallat oldukları için aktara aktara arkadan geleceklere bir şey bırakmayacaklar gibi görülüyor. Ama şükür allaha ülkede vasıfsız sürüsüne insan var, gelecek iktidarlar onların sayesinde servet transferine sahne olacaktır.
Yok mu oran?
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri