Originally Posted by
uptrend
Bitcoin gerçeken bıktırdı.46.000-49.000-sonra 48.000-46.500 hergün aynı fiyatlardan her saniye birileri alıp satıyor.Hedef 300.000 de ne zaman 300.000 10 yıl-20 yıl sonra mı. 52.500-42.500 arasını Konsadilasyon diye ifade ediyorlar.Bitcoine yatırdığımız parayı borsa günlük hisse alıp satsak bu süreçte parayı 2 ye katlamıştık.Bit gitmeyince alt coinler de gitmiyor.Hepsi olduğu yerde duruyor.
Bu yıl kripto paralar için ülkelerin regülasyonlar yapması bekleniyor.
Sanıyorum onun baskısı var. Herkes nasıl regüle edileceğini bekliyor.
Öyle veya böyle, bir şekilde kurallar, vergiler vs. düzenlenir ise, sonuçta bu olumlu olur. Kripto paraların emtiyalar, hisseler, bonolar gibi, bir yatırım aracı olduğu tescillenmiş olur.
Ama bir yandan da kripto paraları yasaklayan ülkeler var. Ülkelerin çoğu, en azından dünya ekonomisinde söz sahibi olanlar yasaklamak yerine düzenlemeyi seçerse olumlu olur.
Tabii, bu iş bugün-yarın olacak bir şey değil. Yılın ortalarında rengi belli olur diye düşünüyorum.
O zamana kadar da bu şekilde kendi mecrasında hareket eder.
Devamlı yatay devam edeceğini de sanmıyorum. İnişler-çıkışlar yine olur, ama sınırlı olur.
6-7 aydır bu piyasayı takip eden birinin görüşleridir. Fazla dikkate almayıp bildiğinizi yaparsanız daha iyi olur.
Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri