Sayfa 284/1049 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1. Bu token ve coin lerin web sitelerinde ekip diye fotoğraflarını koydukları insanların sıfatlarına gözlerine bakîyorum içime sinen 5...10 kişi var yok alayı kenafir gözlü allahım günah yazma at suratlı sifatsizlar....amk hepside dalında uzman...ulan be **** 12 sene ceo luk yapmışsın kesmemişde bide gelip elin gariban türkünü mü becerecen haaa

2.  Alıntı Originally Posted by by ben Yazıyı Oku
    Ağa ne yapıyorsun yardım lazım mı��
    Ağanı harem ağası yaptılar sen hala yardımdan bahsediyon...bana kaliteli bi marka olsun..pet getir.....kanıyor....ahahahaahh

3.  Alıntı Originally Posted by by ben Yazıyı Oku
    Hülya avşR molpet diyordu bir zamanlar ben sana bu işlere bulaşma demedim mi ağa bilmediğin denizlerde ne yüzersin
    Akıl verme...hah tamam molpet olur...maksi boyu olsun yalnız delik çok genişledi....ahahahahahah

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    I Love BİST Game
    Gönderi
    684
     Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    Bu token ve coin lerin web sitelerinde ekip diye fotoğraflarını koydukları insanların sıfatlarına gözlerine bakîyorum içime sinen 5...10 kişi var yok alayı kenafir gözlü allahım günah yazma at suratlı sifatsizlar....amk hepside dalında uzman...ulan be **** 12 sene ceo luk yapmışsın kesmemişde bide gelip elin gariban türkünü mü becerecen haaa

Yani her kuşu sevdiniz bi leylek mi kaldı diyorsun abi.
    YASAL UYARI: Burada yazdığım bilgi, haber ve yorum TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Anlaştıkmı ?? Zaten borsadan hiç anlamıyorum zarar edebilirsiniz.

5.  Alıntı Originally Posted by by ben Yazıyı Oku
    Ağa hayranların toplanmaya başladı topik muhabbet yerine dönmeden Behlül kaçarselametle ve selamlarımla mevlam yardımcın olsun
    Aleykum selaaaam..sağol varol..kaçma be gel iki beşlikde senle bozalım zaten bu topik proje ve muhabbet topiği..proje dediysem sakın ciddi bir şey anlama..blok çeyn..ahahahahahah

6.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    Aleykum selaaaam..sağol varol..kaçma be gel iki beşlikde senle bozalım zaten bu topik proje ve muhabbet topiği..proje dediysem sakın ciddi bir şey anlama..blok çeyn..ahahahahahah
    Misal az.sonra neblio nun web sitesine telegram grubuna yazi yazacam...soracam diyecemki sanal gerçeklik diye bir olgu var...acaba bu meshur blok çeyn zincirini kullanarak bizi sizin projelerinize para yatirmadan da miker gibi yapabilirmisiniz..adi üstünde sanal gerceklik..birde böyle deneyelim..zaten devir robot ve android devri..en azindan paramla mikilmemiş olurum...ahahahhaha

7.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    Misal az.sonra neblio nun web sitesine telegram grubuna yazi yazacam...soracam diyecemki sanal gerçeklik diye bir olgu var...acaba bu meshur blok çeyn zincirini kullanarak bizi sizin projelerinize para yatirmadan da miker gibi yapabilirmisiniz..adi üstünde sanal gerceklik..birde böyle deneyelim..zaten devir robot ve android devri..en azindan paramla mikilmemiş olurum...ahahahhaha
    Nasilsa devir proje devri amk..önce deneyelim..sanal gerçeklikde blok çeyn işe yariyorsa iç güveyside geliriz..ahahahahha

8.  Alıntı Originally Posted by MIHNANA Yazıyı Oku

Yani her kuşu sevdiniz bi leylek mi kaldı diyorsun abi.
    Leylek leylek olalı böyle zulüm görmedi...spartalı 300 avcı bile bunlar.kadar.zalim değil...ahahahahaha

Sayfa 284/1049 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •