Sayfa 995/1002 İlkİlk ... 495895945985993994995996997 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,953 - 7,960 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

A Haber'de katıldığı programda gündeme dair açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Soylu, Gara'ya giden HDP'li vekilin Ağrı milletvekiili Dirayet Dilan Taşdemir olduğunu açıkladı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Son durum :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Akp İstanbul İl başkanı hafta içi yapılacak kongrede aday olmayacağını açıkladı

Akp / Ömer Çelik : CHP aile değerlerini hedef alarak sayın Berat Albayrak’a saldırmaya devam ediyor

Ömer Çelik : Sayın Albayrak’ı hedef alan CHP’nin bu çirkin dilini kınıyoruz , bu bir linç kampanyasıdır

Aga kimse de demiyor ki:" Sen niye damadı savunuyorsun? kendi niye bir açıklama yapmıyor? " Yazık ki ne yazık ülkenin bırak bugünü geleceği de elden gidiyor. Hadi bizim yıllarımızı çaldılar da çocuklarım adına da korkmaya başladım.
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

7.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    AB, banka hesap verilerini AB'nin 6 ülkesiyle paylaşmayan Türkiye'ye son kez dört ay süre tanıdı. AB, Avrupa'da sosyal yardım almak için parasını TR'deki bankalarda saklayan Türk işçilerinin peşinde.
    LeMonde
    Kansızlar avrupada yaşayıp utanmadan yaşadıkları devletleri dolandırıyor.

Türk hükümeti de bu kansızları koruyor.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

Günaydın kafe , iyi haftalar

Sayfa 995/1002 İlkİlk ... 495895945985993994995996997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •