A Haber'de katıldığı programda gündeme dair açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Soylu, Gara'ya giden HDP'li vekilin Ağrı milletvekiili Dirayet Dilan Taşdemir olduğunu açıkladı.
A Haber'de katıldığı programda gündeme dair açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Soylu, Gara'ya giden HDP'li vekilin Ağrı milletvekiili Dirayet Dilan Taşdemir olduğunu açıkladı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Son durum :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Akp İstanbul İl başkanı hafta içi yapılacak kongrede aday olmayacağını açıkladı
Akp / Ömer Çelik : CHP aile değerlerini hedef alarak sayın Berat Albayrak’a saldırmaya devam ediyor
Ömer Çelik : Sayın Albayrak’ı hedef alan CHP’nin bu çirkin dilini kınıyoruz , bu bir linç kampanyasıdır
Aga kimse de demiyor ki:" Sen niye damadı savunuyorsun? kendi niye bir açıklama yapmıyor? " Yazık ki ne yazık ülkenin bırak bugünü geleceği de elden gidiyor. Hadi bizim yıllarımızı çaldılar da çocuklarım adına da korkmaya başladım.
Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir
Günaydın kafe , iyi haftalar
Yer İmleri