Sayfa 995/1004 İlkİlk ... 495895945985993994995996997 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,953 - 7,960 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Peki kur farkının tamamı mi yansıyacak yoksa 1/4 umu (3 aylık için misal )

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ona bir oran vermemiş. Orada muallak var. Niye var oransaldan bahsediyor. Ben oraya takıldım. Direk açılış-kapanış kuru demiyor. Oranlar arasındaki fark diyor. Hangi oran? Nereden çıktı oran? Direk kur deseydin ya. Ben oraya takıldım.

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Yani diyor ki mevduatı bağladın ..kur 10 lira ...20 gün sonra bozdun kur 9 lira yine 10 liradan Alaçaksin.( Burada herkes 9 liradan bozulacagi anlamı çıkarıyor haklı olarak ) .ama bozdugun gün kur 12 lira ise paran 10 lira kurdan hesaplanacak ....

Yok aynen öyle diyor. Kur düşerse faize talim. Dövize yönelmeyi engellemek için. Şimdi 13 ten açtı adam. Kur diyelim 8 dedi. Adam durur mu orada Satıp dolar alır. Bunu nasıl engelleyecek işte böyle.

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Isin icinden cikamamak degil, her durumda soyulacaksin.

Devlet borcu olan odemeleri yapiyor mu ki,herkes bekliyor, gunu geldi, arada su kadar fark oldu, diyecek ki IsBank'a bu farki ode, Odemeyecek, vatandasa da diyecek ki, git devletten iste.

O gun bu da cikacak, borcumuz borc, para olunca oderiz.

Bunda yalan mi yok.
    Aynen yalan çok bence amaçları dth ları bozmak zaten şöyle düşünüyorlar kanımca millet dolarlarını satarsa zaten dolar düşer bende fark mark ödemem bir taşla iki kuşu vururum hesabı.

4. dth bozulunca neden dolar düşsün ?
    zklar merkezde
    diğerleri kredi oldu gitti.

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Ona bir oran vermemiş. Orada muallak var. Niye var oransaldan bahsediyor. Ben oraya takıldım. Direk açılış-kapanış kuru demiyor. Oranlar arasındaki fark diyor. Hangi oran? Nereden çıktı oran? Direk kur deseydin ya. Ben oraya takıldım.
    Bende deminden beri aynı paragrafı okuyorum ne demek istemiş diye anlamadım. Anlayan yazsın burada ciddi bir trick olabilir.

6. Bu arada BIST neden düşüyor millet borsadan çıkıp TL faizine gider diyemi

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Yok aynen öyle diyor. Kur düşerse faize talim. Dövize yönelmeyi engellemek için. Şimdi 13 ten açtı adam. Kur diyelim 8 dedi. Adam durur mu orada Satıp dolar alır. Bunu nasıl engelleyecek işte böyle.
    bunun cevabi surekli sisteme para girmesi durumunda cark doner,

yani dolar bozup sisteme yeni giren>sistemden parasi cikan oldugu surece calisir, hem de cok guzel

millet dolardaki dususu gordukce sisteme katilmaya baslar bence ve sisteme ilk girenler daha karli olacaktir

ilave olarak iyi ekonomik onlem maliyet azaltma vb. programlar aciklarsalar sistem daha da guclenir

kac yil surdurulur buna cevabim yok 1-2 yil gider diye dusunuyorum

8.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    dth bozulunca neden dolar düşsün ?
    zklar merkezde
    diğerleri kredi oldu gitti.
    Adam para basmaya devam edecek bunun piyasada yan etkilerini görmeden anlamadan parayı bağlar mı?

Sayfa 995/1004 İlkİlk ... 495895945985993994995996997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •