Sayfa 995/1005 İlkİlk ... 495895945985993994995996997 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,953 - 7,960 arası.

Konu: Viop LXI

1. Aşırı satış var. Toparlanması gerek diyeceğim yine basacak tirtlar

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reisim hünkârım Evliya gibi adamım bedavaya açmam bi gremseni alırım
    Puahahahhahsssk
    Ayak üstü denk gelmişken geçiriyim diyon yani la olm bu işten benim kar ım nolcuuk, saa 100 lot petko vereyim olma mı
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dün Sergen Yalçın diyordu çevremde ki herkes hasta covid bunun yanında melek kalır çok ağır geçiyor demişti. Bunu hatırlatayım dedim
    hastamı pisyedili geçmiş olsun ,bende 10 gün önce 3-4 birşeyler geçirdim boğaz yanması ile geldi.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Bu aralar yoğun bakıma giren zatürree olan bu sebeple vefat eden çok. Kekik yağına devam kullanmayı bilmeyen ilk defa duydum diyen varsa sakın ha bunu çay kaşığı ile bile içmeyin koklayacak siniz bıyığin varsa süreceksin cilde temas ettirmeden. Gerçi bunun %10-20 lik zeytinyağlı olanı var kaşıkla içiyorlar birşey olmuyor. %100 saf hatta marka olarak da mecidefendi olur.

5. endeks vadeli short
    isctr vadelisi long
    birde boyle deniyelim
    suan isctr vadeli 14.53
    endeks vadeli 11320
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

10900 altında macera aramayın dönüşü bekleyin..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    hastamı pisyedili geçmiş olsun ,bende 10 gün önce 3-4 birşeyler geçirdim boğaz yanması ile geldi.
    Abi boğaz enfeksiyonu için udi hindi var balla karıştır ye bundan etkili ilaç yok. Biraz acı. Kekik yağı da etkili ama tahriş eder. Kekik yağının içinde karvacrol diye bir madde var %70 oranındaki bu covid tedavisinde mucize tedavi diye geçiyor. Kekik yağını hayatından çıkarmayan adam hasta olmaz sigara içiyorsa ciğerleri temizler. Kaynamış suya damlatıp teneffüs ederek korunabilir ortamında ki mikropları temizleyebilir akciğeri temizleyebilir balgamı sökebilirsiniz

8. Bu forumda onlarca arkadaş ile telefon ile görüşüyoruz yüz yüze görüşürüm çoğunun sebebi kekik yağı. Kekik yağı hakikaten mucize bir madde evde bulundurmak gerekiyor diş iltihabı ağrısı için bile etkili. Süper birşey.

Sayfa 995/1005 İlkİlk ... 495895945985993994995996997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •