Bu nasıl bir dalga dümen arkadaş suni teneffüs ile ayakta tutulan alman otomotiv sanayi Türkiye ye iş paslıyor. Bunu da kime yapıyor tank motorunu üreteceğim ayağına ülkeyi yıllarca oyalayana. Bunu da Vw fabrikasını Tr de açmamak için her türlü taklayı atan almanlar yapıyor.
Daha önce de hem işçilik kalitemiz hem yüksek adetli üretim kapasitemiz hem de düşük üretim maliyetlerimiz nedeniyle EU bölgesinden fason üretim işi aldık. Her yıl Iveco'ya 1000 adet otobüs üretiyoruz fabrikamızda. İşçilik Türkiye'ye kaymaya devam edecek.
Otokar tank motoru üreteceğim hiç demedi. Altay tankını ithal motorla SSB'den aldığı proje kapsamında cebinden de 500 milyon USD harcayarak üretti. 5 farklı ana muharebe tankı tüm testleri başarıyla geçti. Proje başında tasarımı yapan ve cebinden 500 milyon USD harcayana seri üretim de verilecek denmesine rağmen ihale yapıldı ve yandaş BMC'ye seri üretim sözleşmesi verildi. Sonra; BMC'nin hayatından hiç paletli araç üretmediği görüldü ve Adapazarı Tank Palet fabrikası 10 yıllığına sadece 50 milyon USD'ye BMC'ye verildi. Arada BMC'nin yarısı Katar Silahlı Kuvvetleri'ne satıldı. Sonra yıllarca tank çıkmadı. Baktılar Sancak ve Öztürk aileleri ile bu iş olmayacak Tosyalı'ya sattırdılar BMC'yi. Fabrika olmadan tank üretilemiyor şimdi bir de sıfırdan fabrika kurdular Kahramankazan'a. Arada 6-7 yıl geçti galiba ilk seri üretim tank bu yıl sonuna doğru fabrika açılışıyla beraber teslim edilecek. Ahaber çok izleyince geçmişi unutmuşsunuz, hatırlatmak iyi olur.
Vw bu kafayla giderse 2030'u görmez. Ya bir Çin'li alır ya da tek tek fabrikaları kapatır.
Yer İmleri