Sayfa 996/996 İlkİlk ... 496896946986994995996
Arama sonucu : 7963 madde; 7,961 - 7,963 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Buyur düzelt sıkıntı yok. Yazdıklarımın doğru olmadığına beni sen bile ikna edemezsin. ABD de her şey gönlünce olsun.
    Bu nasıl bir dalga dümen arkadaş suni teneffüs ile ayakta tutulan alman otomotiv sanayi Türkiye ye iş paslıyor. Bunu da kime yapıyor tank motorunu üreteceğim ayağına ülkeyi yıllarca oyalayana. Bunu da Vw fabrikasını Tr de açmamak için her türlü taklayı atan almanlar yapıyor.

Daha önce de hem işçilik kalitemiz hem yüksek adetli üretim kapasitemiz hem de düşük üretim maliyetlerimiz nedeniyle EU bölgesinden fason üretim işi aldık. Her yıl Iveco'ya 1000 adet otobüs üretiyoruz fabrikamızda. İşçilik Türkiye'ye kaymaya devam edecek.

Otokar tank motoru üreteceğim hiç demedi. Altay tankını ithal motorla SSB'den aldığı proje kapsamında cebinden de 500 milyon USD harcayarak üretti. 5 farklı ana muharebe tankı tüm testleri başarıyla geçti. Proje başında tasarımı yapan ve cebinden 500 milyon USD harcayana seri üretim de verilecek denmesine rağmen ihale yapıldı ve yandaş BMC'ye seri üretim sözleşmesi verildi. Sonra; BMC'nin hayatından hiç paletli araç üretmediği görüldü ve Adapazarı Tank Palet fabrikası 10 yıllığına sadece 50 milyon USD'ye BMC'ye verildi. Arada BMC'nin yarısı Katar Silahlı Kuvvetleri'ne satıldı. Sonra yıllarca tank çıkmadı. Baktılar Sancak ve Öztürk aileleri ile bu iş olmayacak Tosyalı'ya sattırdılar BMC'yi. Fabrika olmadan tank üretilemiyor şimdi bir de sıfırdan fabrika kurdular Kahramankazan'a. Arada 6-7 yıl geçti galiba ilk seri üretim tank bu yıl sonuna doğru fabrika açılışıyla beraber teslim edilecek. Ahaber çok izleyince geçmişi unutmuşsunuz, hatırlatmak iyi olur.

Vw bu kafayla giderse 2030'u görmez. Ya bir Çin'li alır ya da tek tek fabrikaları kapatır.

2. Burada yazdıklarınız aynen Ali Koç Fenere geleceği zaman mı gelince mi bir açıklama yaptı aynı onun tadında...... Yersen vizyon getirecekti futbolda artık o çirkin görüntüler olmayacaktı. 2 yıl adam aramış tüm ingilterenin bildiği komisyoncuyu futbolun başına getirdi sonrası malum hepimizin bildiği.....

Bende o gün sevinenlere dedim ki bir Beşiktaşlı olarak Aziz başkanı mum ışığında ararsınız Keşke Beşiktaş başkanı olsa.......
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Bugün saat: 12:02.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Burada yazdıklarınız aynen Ali Koç Fenere geleceği zaman mı gelince mi bir açıklama yaptı aynı onun tadında...... Yersen vizyon getirecekti futbolda artık o çirkin görüntüler olmayacaktı. 2 yıl adam aramış tüm ingilterenin bildiği komisyoncuyu futbolun başına getirdi sonrası malum hepimizin bildiği.....

Bende o gün sevinenlere dedim ki bir Beşiktaşlı olarak Aziz başkanı mum ışığında ararsınız Keşke Beşiktaş başkanı olsa.......
    Ben de fanatik sayılabilecek derecede Beşiktaş'lıyım. 51 yaşındayım istanbul, deplasman yüzlerce maça gittim, gidiyorum. Ali Koç'un başkanlığı gerçek bir Beşiktaş'lıyı ancak sevindirir. Gerçek Fenerbahçe'liler de son iki üç yıldır yanlış adamın peşinden gittiklerini anlamaya başladılar. Son dönemlerde de tek beğendiğim Beşiktaş başkanı Fikret Orman'dı.

Sayfa 996/996 İlkİlk ... 496896946986994995996

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •