Sayfa 996/1002 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,961 - 7,968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Pir-i Reis , Dünyayı dolaşmış..
    Evliya Çelebi, Osmanlı Topraklarında dolaşmış..
    Bu iki ADAM, Ömürleri boyunca, Sanırım Bu forumdaki Baazı kişiler kadar konuşmamıştır..!
    Yumurtalamayan tavuk gibi..Gece gündüz demeden,rivriv de rivriv...
    Bu ne abi yaaa.?
    Cebinizdeki dolarin ipi ABD nin elinde,..
    Bindiğiniz arabanın anahtarı, Arabın elinde..
    Dünyanın ipi de ,Çin in elinde...
    Eeee,Doğu Perinçek gibi daha ne boş boş konuşuyorsunuz ki.??

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yalniz genelge biraz daha açıklayıcı olsa daha iyi olurmuş.misal biri covidli çıktı kalanları izliyoruz.uc gün sonra üç tane daha covidli çıktı kalanları izlemeye devam mi ediyoruz yoksa koyarım böyle işin içine deyip kalanları direk vuruyormuyuz.orasi biraz karışık geldi bana.ben vurma taraftariyim o kadar devleti meşgul eden sınıftan millete ne hayır gelecek hepsini vuralım gitsin di mi efendim.
    Bizde para yok (saraylar, özel ucaklar haric. Onlara para bol), o yüzden vurma fikri mantikli.
    Para olsa Kanada gibi yapardik. Adamlar karantina kamplari icin 100 milyon dolar ayirmislar.
    Belki onlarda sonunda vurmayi mantikli bulurlar daha az masrafli diye.

https://www.lifesitenews.com/news/ca...m_campaign=usa

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İşsizlik 2021'de %12.6 olarak tahmin ediliyor.
    2022 işsizlik hedefi %12, 2023 işsizlik hedefi %11.4, 2024 hedefi ise %10.9.

Orta vadeli olan : 2021 enflasyon beklentisi %16.2

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. 3ayda enflasyonu sabit tutmayı bırak 3 puanda aşşagı cekecekler yalanınızı...
    daha 3 gün önce dogal gazdan elktrıge yüzde 15 gecirdiniz dolar kuru 8,30 iken
    ayrıca oldugunu kabul etsek bile yıl sonu faizinde en az 17,25 17,50 civarı olması gerekir

6.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Dogu perincek ustun nitelikli bi dusunce adamidir bos konusmaz
    Dogu perincekin oglu orta Lise uni tahsilini rusyadaki okullarda yapmistir Yani icraatlari sadece lafta kalmaz ozde de vardir
    Ayrica TR gibi bi ulke tum umidini batiya baglamaz .
    Batinin bizi satmaya Ramak kaldigi su gunlerde Onun diger tarafa coktan bi dal atmis olmasi o dala tutunma vasitasiyla belki kurtulusa vesile olucak .
    Komik yada ilginc degilsin , benden ornekleme yapmazsan sevinirim guzel kardesim

7.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Dogu perincek ustun nitelikli bi dusunce adamidir bos konusmaz
    Dogu perincekin oglu orta Lise uni tahsilini rusyadaki okullarda yapmistir Yani icraatlari sadece lafta kalmaz ozde de vardir
    Ayrica TR gibi bi ulke tum umidini batiya baglamaz .
    Batinin bizi satmaya Ramak kaldigi su gunlerde Onun diger tarafa coktan bi dal atmis olmasi o dala tutunma vasitasiyla belki kurtulusa vesile olucak .
    Komik yada ilginc degilsin , benden ornekleme yapmazsan sevinirim guzel kardesim

8. şu döviz kurunu da tuik belirleseydi
    ne güzel başkanlık yapardı yüce devletlümüz

Sayfa 996/1002 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •