Laf faydasız, bu ayakkabı köselelerine.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Aslında 2. bir çeşit engelle seçeneği olacak.
1. si şimdiki gibi
2. sini işaretleyince işaretli kişinin mesaj attığını bile göremeyeceğiz.
Ayarlardan topikte 40 mesaj görünecek şekilde seçili bende. Topiği bir açıyorum 40 mesajdan 5 tanesi görünüyor. Bir de varsayılan ayarla kullananlar vardır şimdi forumu 5 mesaj gösteriyordu sanıyorum. Tıkla tıkla dur sayfalara.![]()
Milli Eğitim Bakanlığınca, "Okullarda Covid-19 Pozitif Vaka Çıkması Durumunda Yapılması Gereken Uygulamalar" rehberi 81 İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gönderildi. Rehbere göre öğrenci öğretmenlerin testi pozitif çıkarsa sınıflar kapanmayacak. Öğrenci ve öğretmenler sürekli kontrol edilerek eğitime devam edilecek.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yanı temaslı karantinasi uygulamasında yeni bir cağı milli eğitim bakanlığımız başlatmış oldu.adini da du bakali ne olcak protokolü koyduk mu tamamdır.enfeksiyon dünyasını salgın bilimini kokunden sarsarız.bu da bizim bilim dünyasına hediyemiz olsun.munafik muhalifler bunu da beğenmezler yüz tane kulp takarlar.iste siz bu yüzden iktidar olamiyosunuz.kafaniz statukocu yeniliklere kapalısınız allahın münafıkları anca bik bik bik otun olayınız bu.
Yalniz genelge biraz daha açıklayıcı olsa daha iyi olurmuş.misal biri covidli çıktı kalanları izliyoruz.uc gün sonra üç tane daha covidli çıktı kalanları izlemeye devam mi ediyoruz yoksa koyarım böyle işin içine deyip kalanları direk vuruyormuyuz.orasi biraz karışık geldi bana.ben vurma taraftariyim o kadar devleti meşgul eden sınıftan millete ne hayır gelecek hepsini vuralım gitsin di mi efendim.
Yer İmleri