Originally Posted by
el turco
cauti sen niye laf sokmak için fiyatı görmeyi bekliyorsun? bunu marifet mi sanıyorsun?
kağıt 30 liraya kadar düştü. 1 kelime bile yazmadın. keşke o zaman yazsaydın. belki bir faydalanan olurdu.
bilanço detayına da bakacağız.
Tekfeni beğenmiyorum, yönetim anlayışını, hantal yapısını sevmiyorum...30 tl iken de önermedim, şimdi de önermem..ucuz olabilir, anlayış değişmedikçe ucuz kalmaya devam edebilir diyorum.
Eleştirimi laf sokma gibi değerlendirme...twitter da her kar dönemi başlarken yazıyorum, burada yazma gereği duymuyordum, çünkü burada bilgi düzeyi daha yüksek..belki burada da yazmak lazımmış.
Enf. çok yüksek olduğu dönemlerde yeniden değerleme, ya da vergi geliri kaynaklı net kar rakamları beklentilerden çok sapabiliyor...bu nedenle hep diyorum ki satışlara ve favök rakamına bakın...bunarın beklentilerden ne kadar saptığına bakın..bildiğim kadarıyla satış ve favök rakamı beklentilerden fazla değil...bu nedenle tekfen bilançosu da nötr bence...net kara bakıp atlayan birileri olmuştur, bunu fırsat bilip birileri de mal satmıştır..zaten abartılacak bir bilanço değildi, düşüşün devam edeceğini de düşünmüyorum...zaten dediğim gibi ucuz..ama alır mıyım, asla...ama dediğim gibi yakın takibimde olan bir hisse değil, dışarıdan bakan birinin yorumu olarak algılasın elinde bulunduranlar.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri