Sayfa 999/1003 İlkİlk ... 49989994998999799899910001001 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,985 - 7,992 arası.

Konu: Viop - XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Yurtdışı hisseyi kendi kimliğiniz üzerinden aldığınızda farketmez MASAK isterse yakalar eninde sonunda istenirse .

Sadece şunu yapabilirsiniz yurtdışında gurbetçi AB vatandaşı birisine aldırıp uçakla getirmek gibi tek seçenek en azından kur kazançı vergisi olmaz

Madem o kadar kazanıyorsanız ABD borsasında ülkeyi kandırmayın vergiyi verin ABD olsanız da verecektiniz zaten

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben bu işlere bakan bir arkadaş ile görüşmüştüm. Paramı buraya taşıdığımda, ihracat yapıyormuşum gibi varsayılacağı için vergi yüzde 1 demişti.. şimdilik tek bilgim bu. Bozdurmayacağım için yeterli danışmanlık almıyorum. İleriki yıllarda gerekirse bir danışmana fizibilite yaptırırız problem değil.. vergi kaçırmak gibi niyetim yok, yüzde 50 sini alır ise bu vergi olmaz..

2.  Alıntı Originally Posted by wadecan Yazıyı Oku
    Abd'de bankalar büyük satış yemiş.
    Powell balon olduğunu kabul etti fiyatların, ama destekliyoruz balonu çünkü balon patlarsa daha çok insan fakir ve işsiz kalır dedi... Adam balon var dedi vuhuuu

Yollarda çok af edersiniz ama ne hanzolar görüyorum altında sıfır bmvler audiler mercedesler tiplere bakıyorum bildiğin inşaat amelesi tipi geç aracı kullanmasından belli.

Millet ne para kaldırdı yancı kağıtlardan bu saatten sonra çalışan kesim zor bulunur geri ödemesiz para yardım vs. Bu fırsatlar ile 1-2 yılda köşeyi dönen hayatını kurtarır yeterki kılavuzunu doğru seçsin harun kahraman derin bilmem ne vs.

Bizde sözde 20 yılını borsaya vermiş bilgiçlik taslayan ukalanın daniskasıyız

Ne var elinde 20 yıl önce yatırdığın 10 lira

Pehhhh

4. Evet ekonomiden ne anladıkları belli. Vizyon sadece bu kadar. Biz buna kısaca beton diyoruz. Aynı şeyleri deneyerek farklı sonuçlar beklemek sadece ahmaklık. Ara sıra at ortaya ayasofya, hdp, chp, suriye, amerika, libya, yunanistan olsun. Gerçek sorunlara eğilebilecek, çözebilecek vizyon sıfır.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

5. Abd de hissesi varmış da bilmem ne ekran görüntüsü at varsa, demo hesaptan olursa annarım haa

6. Zaten bu fiyattan bu ortamda abd de hisse taşıyan bir zahmet forum ahalisine pek akıl vermesin hayta mümkün mertebe akıl danışsın...

7. ,

8. Ulen ağız tadıyla bile düşemiyor borsalar

Sayfa 999/1003 İlkİlk ... 49989994998999799899910001001 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •