Sayfa 998/1003 İlkİlk ... 4988989489889969979989991000 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,977 - 7,984 arası.

Konu: Viop - XIX

1. Abd'de bankalar büyük satış yemiş.

Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Hiç duymadım ?? Az akılları olsa ÖTV'yi Türkiye'de üretilen araçlar için sıfırlamalılar. Saçma sapan 2. el arabaların bile fiyatları uçmuş gitmiş. ÖTV indirimi veya tümden ortadan kaldırılması otomotiv sektörüne yan sanayiler aracılığıyla çok ciddi canlanma getirir. Çarpan etkisi yaparak ekonomiye yüksek bir ivme getirebilir.
    Son evde satılmadan sıra arabaya gelmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. Viop - XX

Yurtdışı hisseyi kendi kimliğiniz üzerinden aldığınızda farketmez MASAK isterse yakalar eninde sonunda istenirse .

Sadece şunu yapabilirsiniz yurtdışında gurbetçi AB vatandaşı birisine aldırıp uçakla getirmek gibi tek seçenek en azından kur kazançı vergisi olmaz

Madem o kadar kazanıyorsanız ABD borsasında ülkeyi kandırmayın vergiyi verin ABD olsanız da verecektiniz zaten

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Fed/Powell: Çoğu insan için yeniden iş bulmak, eski hale geri dönmek uzun sürecek.

Bakalım perşembe ve cuma verileri ne kadar etkileyecek.

Fedde bitti dow sallanıyor ama yıkılmıyor
    Yarın yine bamya mı?

Hı?

6. Vadeli piyasalarda kaldıracı ayarlayamayan bugün değilse yarın , yarın değilse 1 yil sonra 1 yil sonra değilse 10 yıl sonra bir gun elbet batar. Hele pozisyonda şartlanma birilerinin gazına gelme full kaldıraç bitisin resmidir. Bu piyasada batanlarin yuzde 80 i de bence shorttan batmistir. vadelere yayilamiyorsan kaldiraci 2 nin ustune çıkartmamak icap eder. En az bir kere batmadan tepe ve dip bulma sevdasından vazgeçmezsin. Tepeyide dibide piyasa bulur. Sen arkasına takıl. Basit 2 ortalama bile seni hayatta tutar. Yukarı kestiğinde al aşağı kestiğinde sat. Sadece fiyata odaklan reel ekonomiye kulagini tika.

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Son evde satılmadan sıra arabaya gelmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    2019 tapu olduysa kredi red yiyor

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

8.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Tesla pahalı değil, gelecek için hala ucuz.. ben elektrikli otomobiller daha tesla ilk çıkardığında ortak oldum.. çok değil, 5bin dolar...
    Olur da dedim 10bin dolar olur...(temettü, bölünme vs).. çerezlik çoluğa çocuğa miras.. 5bin dolarla fakirde olmam, zenginde...

Şuanda RIOT u biriktiriyorum. Bu da gelecekte çok konuşulacak... yatırımcı arkadaşlara mesajımı vereyim..şuan 2$ bunda da 1,5 dolar maliyetli 5bin dolarım var... olur da bu da 1000 dolar olur ise, çoluğa çocuğa miras... evde dolar olarak kalacağına orda hem işlesin...
    Diğer taraftan geleceğin sektörü oyun sektörü olarak görüyorum, sandığımızdan daha çok büyüyecek... google ı bile geçebilirler... o bakımdan güzel bir oyun firması peşindeyim... favorim STEAM ancak epic games rakip olunca vazgeçtim... biraz daha araştıracağım..
    Uzun vadede Amerikan piyasasında zengin olmamak elde değil..
    Hocam bir ara enkai hahsetmiştini o zamanlar 5.68 kapatmıştı şimdiki fiyatı 5.55 lerde isterseniz sizden ricamız almak istetigini hisseler sizde kalsın buraya şu hisse bu hisse diye yazmazsanız çok dogru olur kanısındayım insanlar etkilene bilir

Sayfa 998/1003 İlkİlk ... 4988989489889969979989991000 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •