Sayfa 999/1005 İlkİlk ... 49989994998999799899910001001 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,985 - 7,992 arası.

Konu: Viop L

Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Bencd düşürür
    Caho ne dedik .... merkez onu yaptı işte.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    RTE de seçilse yerel seçimlere kadar politikalarda radikal değişiklik zor diye düşünüyorum. Seçimlerden sonra belirsizlik gitti diye bir tepki gelmesi gerekir.

Öte yandan büyük şirketlere yurt dışından para bulun denilip kamu işleri ve KOBİ'ler desteklenmeye devam edilebilir.

Bir ara otel lobilerinde yabancı bankalar şube kurdu kredi dağıtıyorlar deniyordu, teminatı güçlü ihracatçı şirketler bir şekilda ayakta kalır. Sosyal medyada genelde önümüzdeki dönem bedelli dönemi olur vs deniyor, borsacıyı bu da tedirgin ediyor olabilir. Ev alınca vergi dışında çok risk yok ama hisselerde bedelli bazen sorun olabiliyor ekstra para istiyorlar.
    seçimden sonra belediyelere kayyum atamaması için hangi engelleyici güç var? veya belediye başkanlarını görevden alır, sonrasında belediye meclisi yeni başkanı seçer, gayette demokratik görünmez mi? çoğu chp li belediyede belediye meclisi cumhur ağırlıklı
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. Normalde Kılıçdaroğlu'nun kazanması lazım. Yoksa çok saçma olur, o kadar muhalefette kal, Ankara-İstanbul yürü, yerine başka birine getirme ve kaybet. Yani film olsa çok saçma bir film olurdu.

Yine kaybeder ise Kılıçdaroğlu sorgulanır, meğer RTE'nin adamıymış denir ya da Bahçeli'nin okuldan arkadaşıymış denir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Edebi eserler hep trajediyle bitiyor.
    Mutlu son sadece mesıncır servisinde
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Normalde Kılıçdaroğlu'nun kazanması lazım. Yoksa çok saçma olur, o kadar muhalefette kal, Ankara-İstanbul yürü, yerine başka birine getirme ve kaybet. Yani film olsa çok saçma bir film olurdu.

Yine kaybeder ise Kılıçdaroğlu sorgulanır, meğer RTE'nin adamıymış denir ya da Bahçeli'nin okuldan arkadaşıymış denir.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    daha öncede söyledim anket konusunda HAKAN BAYRAKÇI
    SONAR ı takip etmek lazım

ilk seçimi 12 den vurdu
    Sonar ne diyor ankette
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku

Mesıncır servisi ne abi ya?
    Kendimi dünyevi zevklerin kucağına atayım bari

7.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku

Normalde simulasyonun bilimsel incelenmesi lazım. Filmler ve edebi eserler inceliyor ama onların da üst akıl tarafından yönlendirilip yönlendirilmediği belirsiz. Uzaylı altında inceleyenler var, bu şekilde din konusuna fazla girilmemiş oluyor ama onu da UFO vs ona bağlıyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sonar ne diyor ankette
    Dayucum daha önce söylemiyordum....ama erdoğan bu seçimi alır......bırakmaz oylar deprem bölgelrinde erdoğan lehine patlama yapar......Güneydoğuda hile daha zor olduğundan erdoğan orada oyları artar.....not al.....kalsın.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 999/1005 İlkİlk ... 49989994998999799899910001001 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •