Sayfa 998/1005 İlkİlk ... 4988989489889969979989991000 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,977 - 7,984 arası.

Konu: Viop L

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    bu benim görüşüm ..belkide böyle değildir

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,011
    daha öncede söyledim anket konusunda HAKAN BAYRAKÇI
    SONAR ı takip etmek lazım

ilk seçimi 12 den vurdu

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    23 DERECE
    @yirmiucderece
    ·
    1 sa
    KONDA, 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kararsızlar dağıtıldıktan sonra çıkan anket sonuçlarını paylaştı:

Recep Tayyip Erdoğan: %52,7
    Kemal Kılıçdaroğlu: %47,3
    mantıklı gibi
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    KONDA nın çuvalladığı ilk seçim anketi kk yı önde gösterme çabasının farklı amacı vardı ;)) şimdi son anketinde RTE yi önde göstermesinin amacı farklı ..burda amaç rte seçmeninde nasılsa iş bitti rehaveti yaratıp sandıktan alıkoymak

tam anlayamadım ne demek istediğini ama durum yukardaki gibi
    öncelikle seçimden sonra SS nun konda için dediklerine bakın , diyorumki sizin yazdığınızın ters salvonusunu yapmış olamazlarmı .
    2. tursa hiç bir anketin çalışacağını düşünmüyorum.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5. RTE de seçilse yerel seçimlere kadar politikalarda radikal değişiklik zor diye düşünüyorum. Seçimlerden sonra belirsizlik gitti diye bir tepki gelmesi gerekir.

Öte yandan büyük şirketlere yurt dışından para bulun denilip kamu işleri ve KOBİ'ler desteklenmeye devam edilebilir.

Bir ara otel lobilerinde yabancı bankalar şube kurdu kredi dağıtıyorlar deniyordu, teminatı güçlü ihracatçı şirketler bir şekilda ayakta kalır. Sosyal medyada genelde önümüzdeki dönem bedelli dönemi olur vs deniyor, borsacıyı bu da tedirgin ediyor olabilir. Ev alınca vergi dışında çok risk yok ama hisselerde bedelli bazen sorun olabiliyor ekstra para istiyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Uygulanan siteme kredi tayınlaması deniyormuş, iktidar kendi seçmenini maksimum memnun edecek şekilde kredileri dizayn ediyor deniyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    öncelikle seçimden sonra SS nun konda için dediklerine bakın , diyorumki sizin yazdığınızın ters salvonusunu yapmış olamazlarmı .
    2. tursa hiç bir anketin çalışacağını düşünmüyorum.
    valla dostum herzaman söylemişimdir daha önceki yazılarımda var yapılan tüm anketler lafı güzaftır..bana göre tabii ..sandık işi çok değişiktir sandıklar açılmadan bilemezsin .. her zaman sürpriz olasılığı vardır ..dolayısıyla herzaman temkinliyimdir ..sonar ın verileri dahil ..neyse az kaldı ..hayırlısyla bitsin herkes işine gücüne baksın

8. Bence en doğru anketleri Ak parti kendi yapıyor.
    Söylemler vaatler falan tesadüfi değil milimetrik ölçüp konuşuyorlar.
    Diğer partilerin hiç birinin milliyetçilerin 23 puana çıktığını ön görebildiğini sanmıyorum.

Sayfa 998/1005 İlkİlk ... 4988989489889969979989991000 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •