Sayfa 356/359 İlkİlk ... 256306346354355356357358 ... SonSon
Arama sonucu : 2871 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: PRKME - Park Elektrik Madencilik

1. Ilgın'dan Çayırhan'a kömür mü taşıyacaklar yani...300 km...300 de dönüş 600 km...Kamyonun üzerindeki linyitten daha fazla benzin, mazot gideri...

Konumuz rezervi belli olan bunca kömürü nasıl değerlendirecekleri üstadım...Bize ne ihaleden şundan bundan...Zaten Danıştay kararı gelmeden ihaleye bile giremezler, haklarında kesinleşmiş hüküm var yöneticilerin...Belki de bu gelişmeler sırf bu ihaleye girmesinler içindi, orasını bilemem...Tek çare gübre tesisi, başka yolu yok, keşke bunu görse o dinozorlar...Görüyorlardır illaki de, konu ne anlamıyorum artık...Hafsalam almıyor böylesi bir mallığı !...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Ilgın'dan Çayırhan'a kömür mü taşıyacaklar yani...300 km...300 de dönüş 600 km...Kamyonun üzerindeki linyitten daha fazla benzin, mazot gideri...

Konumuz rezervi belli olan bunca kömürü nasıl değerlendirecekleri üstadım...Bize ne ihaleden şundan bundan...Zaten Danıştay kararı gelmeden ihaleye bile giremezler, haklarında kesinleşmiş hüküm var yöneticilerin...Belki de bu gelişmeler sırf bu ihaleye girmesinler içindi, orasını bilemem...Tek çare gübre tesisi, başka yolu yok, keşke bunu görse o dinozorlar...Görüyorlardır illaki de, konu ne anlamıyorum artık...Hafsalam almıyor böylesi bir mallığı !...
    Çayırhan'da kömür de var....

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Uzun bir aradan sonra bugün az bir miktar ilave ettim...Bekleyeceğim, nasipte ne varsa artık...
    Şunu senelerdir yapıyorlar: Diyelim ki Yapı'dan mal almaya başladım, hemen Yapı'dan mal vermeye başlıyorlar...Oyak'tan alıyorum yine aynı şekilde satış tarafında birden Oyak beliriyor...Tam çakallar...

Gayet tabi ki bizim tüm aracı kurumlardaki hesaplarımıza vakıflar, ne kadar süreyle mal taşıma kapasitesine sahip olduğumuza varıncaya kadar işin psikoanalitik analizini yapıyorlar...Yapsınlar bakalım...MKK'da bile adamları var hergelelerin, daha ne yazılabilir ki ?!..Bitmiş, batmış a.q. memleketi haberimiz yok...

4. Utanmasa zarar göndereceklermiş az kalsın...Yuh !

5. 34 den buralara kadar gel....,,.,...
    Evet utanmasalar, içi boş havası oluşturulan kağıdı eksilere getirip, hisse primlenmesini bırak, eksiye getirip üste para ister bunlar...
    Yazık.........
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

Bence geçmiş yıllarda birileri bu hisseyi topladı patron dan habersiz, patron da olaya kızdı, bunlarda ben duygusu yüksektir, had bildirmek için hissenin faliyetlerini mikinin keyfine göre sürdürüp, rolantiye aldı.nasılsa diğer işkollarındada fırsatlar var. Onlara yöneldi. Birgün son lotuda alırsa hisse ozaman gider. 25 yıldır böyle sürünür durur bu hisse. Olmaz demeyin, 2014 lü yıllarda cem okulu diye biri işfini toplayıp 0.7 den 7 TL'ye sürdü. O günden sonra işfin temetüyü, bedelsizi kesti, atılımlar durdu, hisse kendi halinde, faiz yükselişi işine yatarken ıkına sıkıla bir kar geliyor, hissede bugün 11 de. O kadar enflasyona rağmen hareket bu kadar. Denebilir ki ilk on kat pirimle pahalı oldu, yıllarca sindirdi bunu. Yo ozaman da çok pahalı değil di çarpanları. Bence tablo bu. Boşuna hayal kurmayın, gübre flan diye, adamların egosu zaten gübre üretiyor

7. Çayırhan Santrali adrese teslim satılıyor
    Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından satışa çıkarılan Ankara Nallıhan Çayırhan Termik Santrali ve Linyit İşletmesi’ni TBMM’ye taşıdı.
    bu adres park .....bence.......

Hisse senedi alırken neye dikkat edeceksin, tüyo vereyim, kıra çıkıp avını tüyü ile yemiş bir çakal moku bulacaksın. Okulda resim dersinde simetri diye bir konu var, ilk okul da anlatılır. Ha o dersteki bilgiyi kullanma vakti. Bir aldığın şirketin başındaki adamın resmine bakacaksın, bir çakalın tüylü şeyine. Eğer simetrikse o hisseden uzak duracaksın. O hissede kazanma şansın yoktur. Her numara döner, bunu bu hisse için demiyorum ama genel bir bilgi, 30 yıllık tecrübe. Bir şablon, hiç şaşmaz. Zarar etmezsiniz, ederseniz de simetri dersine yeniden dönün.

Sayfa 356/359 İlkİlk ... 256306346354355356357358 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •