Originally Posted by
boran
Hisse senedi alırken neye dikkat edeceksin, tüyo vereyim, kıra çıkıp avını tüyü ile yemiş bir çakal moku bulacaksın. Okulda resim dersinde simetri diye bir konu var, ilk okul da anlatılır. Ha o dersteki bilgiyi kullanma vakti. Bir aldığın şirketin başındaki adamın resmine bakacaksın, bir çakalın tüylü şeyine. Eğer simetrikse o hisseden uzak duracaksın. O hissede kazanma şansın yoktur. Her numara döner, bunu bu hisse için demiyorum ama genel bir bilgi, 30 yıllık tecrübe. Bir şablon, hiç şaşmaz. Zarar etmezsiniz, ederseniz de simetri dersine yeniden dönün.
Piyasada böyle bir hisse var mı ki ?!...Gerilerde mesajlarım duruyor; TATGD Koç Holding'te iken neler yazmış ne mücadeleler vermişim...Ya da DYOBY ya da RTALB, CANTE...Şahsen, her şeye rağmen, bunca zararıma rağmen Turgay Ciner gibi birinin buradaki 3-5 yatırımcı ile uğraşıp buradan kazanacağı paradan medet umma gibi bir anlayışta olabileceğine asla ihtimal vermedim, vermeyeceğim...Şanına yakışmaz yahu !...Ha, yönetimden bazı çakallar bunu yapıyorlar mıdır onu bilemem...
Zaman zaman hatta her zaman kendimi O'nun yerine koyup düşünmüşümdür...Şimdi buraya bassa parayı, memleketin en modern gübre tesisini kursa, birileri de Doğan grubuna olduğu gibi 2 tane maliyeci gönderse ya da maden ruhsatını durup dururken iptal etse ne olacak ?!...Danıştay'a uzanan süreci hep beraber gördük, yaşadık...Sende para olsa bu harami düzeninde ne yapardın önce onu düşüneceksin üstadım...
Yani savunmak için söylemiyorum ancak bu memlekette bu işler gayet zor...Yine de senin haklı çıkma ihtimalini bir kenarda tutuyor muyum, evet...Sonuçta para adamı bozar mı, bozar...Bekleyip göreceğiz ömrümüz olursa...
Saygı ve hürmetlerimle
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri