Vay vay vay,bu hatsan ın bilnaçosuna yüzeysel baktım da allah kolaylık versin.Bu hatsan dan tek lot almam.İsterse on tavan gitsin,o bilanço ile ben o şirkete para koysam gece uyuyamam)))))
|
![]() |
Ayrıca şimdi baktım altı aylık kar geçen yıl 235 milyonmuş bu yıl 65 milyon,karlılık da düşmüş.Tam ayrıntılı bakamadım ama ne bileyim karlılık düşüşü bile can sıkıcı
Vay vay vay,bu hatsan ın bilnaçosuna yüzeysel baktım da allah kolaylık versin.Bu hatsan dan tek lot almam.İsterse on tavan gitsin,o bilanço ile ben o şirkete para koysam gece uyuyamam)))))
yeni ve farklı fikirler oldukça derinlik kattı sayfaya
herkese teşekkür ederim
şu piyasada ve şu bilanço yapısı ile sektördeki yeni halka arz çarpanlarına bakarak herkes kararını verecek sonuçta
ben çok olumlu bakan kısımdayım, sn. palmet te sanırım olumlu bakıyor, sn. hkm bu hali ile bu şirket pahalı diyor sanırım
nasip bekleyip göreceğiz
herkese hayırlı ve bol kazançlar diliyorum![]()
Yok sn hayek ben gsdde e pahalı demedim.Gsdhol ve gsdde de denizcilik kısmında düşen karlılığı anlıyamadım,onun dışında iki şirket hakkında da olumlu düşünüyorum ,9 aylık bilanço sonrası duruma göre yeni alım da yapabilirim.Ben hatsan la kıyasınızla ilgili farklı düşünüyorum.Bnece hatsan ın halka arzının bizle alakası yok.Ama gsdhol ve gsdde çok beğendiğim şirketler,oransal olarak da yatırımımı bu iki şirkette artırmayı düşünüyorum
Demin yazdığım rakamlar hatsan ın bilançosundan,hatsan bence çok pahalı halka arz edilmiş bir şirket
Valla navlunlar coştu,dolar da buralarda kalmaz,eşyanın tabiatına aykırı dolar da artar ,gsdhol ve gsdde in bence önü açık.Anlıyamadığım bir şekilde denizcilik karı 6 aylıkta düşük geldi,ama bence mutlaka artacak.Hatsan a gelince son zamanlardaki bence ky çarpmaya yönelik halka arzlardan biri,10 kere tavan da çekebilir,ama ben tek lot alsam rahatsız olurum)))))))Hatsan la yapılacak kıyaslar ise bence yanlış olur.
|
![]() |
Bu entry konusunda ise düşüncelerim şu şekilde ,sizin yorumlarınızın da katkısı ile almış olduğum klgyo nisan 2011 de 3.43 den halka arz olmuş,o fiyatın da o zaman bir dayanağı mutlaka vardı,hatta ucuza halka arz ettik iskonto olsun ki vatandaş zarar görmesin diye patronun demeci var.Bugün 3.10 dan kapadı,12 yılda iki kez bedelli yaptı.Şimdi demek ki ilk halka arz fiyatının hemen hemen hiç bir anlamı yokmuş,o fiyat çok ama çok pahalı imiş.Ya da şimdiki fiyat çok ucuz.Ben ikinci düşünceye inanarak kağıdın yatırımcısı oldum.Ama ilk halka arzdan katılanlar tüm paralarını kaybettiler gibi bir durum oluştu.Hasılı kelam ilk fiyatlar bence çok manalı değil.
Yer İmleri