Adama bak sanamı soracağım buradan satayımmı diye. Alayaımmı diye.
Çarkınıza çomak sokuyoruz. Tabi kızarsanız, saldırırsınız.
Beğenmiyorsan başka tahtaya.
53 den verdik yazdık.
49 dan verdik yazdık
38.. vs.
Bak bugünde sabah verdik sonra aldık.
Uzun hedefimizi çoktaaan yazdık. Anlayana tabiki
Oraya getirdiler neredeyse, insan kendini savunmak zorunda kalınca, suçlamalara karşı kendini korumak ve kendi yaptıklarını göstermek zorunda kalıyor.
Sonrada kendi kendimi tanıyamıyorum.
Ama yıllardır bu tipler var tahtada. Yıllardır çomak sokmuşum çarklarına.
Bak daha neler getireceğim başalrına.
Dün yazmışsın satmışsın, laf ebeliği yapma, ben sana aylar önce yazını hatırlatıyorum ahkam kesmişsin. Burdam ky var 145 hedefine kadar satmayacak dersen miktte alır bunu demek istiyorum. İstediğin yerden al sat umrumda değil. Bana dokunmaz. Ama ky var onları düşünüyorum. Eğer kendimi düşünseydim 60 tan satardım senin gibi yapmam, yazılarımı arkasındayım satmayacak dedim devam ediyorum. Ama sen trade yapacaksan yazma yazma yazma burada insanları panikletir zararına sattırırsın. Biri geçen pazartesi panik yapıp 8.900 lot zararına sattı bak tahtaya anlarsın. Onun satması bana dokunmadı bu kağıt bekledi ama yine çıktı. Ama olan ona oldu zarar etti. Benim üslubumda sıkıntı yok şahsına küfrüm mü var yok. O zaman bırak kendi yorumumu yaparım, beni daha önce buraya gelmiş simsarlara benzetme sen üslubunu bozuyorsun şahsıma yakıştırma az dikkat et!
"HİKAYENİ KENDİN YAZ" Eskidereli cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
100 lot bile yoksa milletin aklını niye karıştırıyorsun, öyle konuşmalarına bakılsa multi milyarder gibi konuşuyorsun. Millet buyurun yazısı burada panik yapmayın. 100 kotu yok ky yi savunmaya çalışıyor asıl panikletip sattıran sensin hemi de 100 lot bile yokken.
Uyanığın birisi watsup grubu kurmuş, oradan millete gaz veriyor.
Millet de demiyorki kağıt 29 a düştü diye.
Bir gizemler bi gizemler. Bilmeyende bu tipler için. bir halt biliyor diyecek hakkaten
Sen anlamıyorsun ben 80 derken sen bana karşı çıktın. Sen 145 ten aşağı satmam diye yazmışsın kardeşim alıntıladım, bakıyorum 49 dan satıyorsun. Diyorum ki zamanında 80 dediğimde bana laf ettin resmen giydirdin ky yi zarar ettiriyormuşum gibi muamele ettin, peşinden 145 ten aşağı satmam deyip 49 satıyon. Tutarsızlık değil mi. Dikkatli oku niye sattın demiyorum haddime değil. Herkesin kendi kararı. Anlayabildin mi. Bu arada 100 lot bile yokken kalkıp çarkınıza çomak soktuk diyorsun güldürme beni. Sen ky bin kar payına çomak sokuyorsun.
Yer İmleri