Sayfa 70/70 İlkİlk ... 2060686970
Arama sonucu : 556 madde; 553 - 556 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    işlem hacmi borsa genelinde düşük karele has bir durum yok ben sorun görmüyorum...karel togg için 6 parça üretiyor buradan prestij kazanacak önemli bence..
    Bence bu düşüşün nedeni debrem bölgesindeki GSM operatörlerin iletişim hatlarındaki arızaların uzun süreli kesintilerin nedenlerinin sorumlularının karel alctl ve netas görülme ihtimalinin olması diye düşünüyorum..

2.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Bence bu düşüşün nedeni debrem bölgesindeki GSM operatörlerin iletişim hatlarındaki arızaların uzun süreli kesintilerin nedenlerinin sorumlularının karel alctl ve netas görülme ihtimalinin olması diye düşünüyorum..
    oraları karel mi yapmış ki...o bölgelerde ayakta duran birşey kaldı mı ki gsm operatörleri kalsın..

3. Karel 700 kişilik tüm ekiplerini GSM operatörlerinin altyapısını tamir için göndermişti,nasıl suclanabilirki

4.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Karel 700 kişilik tüm ekiplerini GSM operatörlerinin altyapısını tamir için göndermişti,nasıl suclanabilirki
    Sonuçta gsm operatörlerine kamuoyunda neden şebekelerde çekme sıkıntısı vardiye suçlamalar var…baz istasyonlarını kuranlara suç atılabilir herkes birbirini suçluyor günün sonunda

Sayfa 70/70 İlkİlk ... 2060686970

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •