Çok teþekkürler sayýn cefaks hakkýnýz ödenmez.
Sevgiler..
Çok teþekkürler sayýn cefaks hakkýnýz ödenmez.
Sevgiler..
Forum eski kullanýcý adým:"ufukss"
Sayýn cefaks teþekkürler. Ancak, bu pastalarý nasýl yorumlamalýyýz. Yani þahsen ben bakýyorum ama hiçbirþey anlamýyorum. Sonuçta farklý yatýrým firmalarý kullanan yatýrýmcýlar almýþ ve satmýþ. Sonuçta satýlan ile alýnan lot eþit olmasý lazým. Yani nasýl yorumlamam lazým. Burda önemli olan gösterge nedir. Bilen varsa aydýnlatýrsa çok sevinirim.
Ama genel kaný dgklb'ðin kýsa vadede 4'ü devireceði yönünde. Ýnþallah görecek güveniyorum. YTD
Teþekkürler cefakar abimiz. Alýcýlarin yüksek çýkmasýna sevindim ben arada çok uçurum olur kar satýþlari gelir diye düþünüyordum. Gerçi alis satýþlari ayni insanlar yapmýþ olabilir ama yinede gedik satmamiþ geçende aldý satmadi bu güzel haber. Pazartesi bi týk geriye düþer diye düþünüyorum ama 3 altý uzak gibi umarým ;)
GT-I9300 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazdýklarým "keþke benim olsa" anlamý taþýr yatýrým tavsiyesi deðildir.
Burada yazan Doðtaþ yatýrýmcýlarýnýn büyük kýsmýný Kront topiðinde de gördük/görüyoruz.
Kuzeys, sekiz, fatihrustu, aliatabey ilk aklýma gelenler.
Demekki, söz konusu ortaklar kaliteli hisseden anlýyorlar...
Sent from my iPhone using hisse.net
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Evet arkadaþlar senaryanonun deðiþeceðini ýsrarla 25 gün evvelinden söylemiþtim nitekim yataþ bilançodan sonra hiç bir þey yapamazken doðtaþýmýz muhteþem alýmlarla yoluna devam etmektedir.
Bu dönemde bilançodan sonra doðtaþ yüzde 30 a varan yükseliþ sergilerken yataþ -1 düþüþle durmaktadýr.
Ben bu yazýlarý yazdýðýmda malesef kendini Lordlar Kamarasýnda sanan KY düþmaný artniyetli bazý yataþýn"sözde yatýrýmcýlarý" burda doðtaþýmýzý kötülemeye çalýþtý. Ancak zaman bizi haklý çýkardý çýkarmayada devam edecektir.
Öte yandan bunlara alýþkýnýz yine Krontta iken kendini Lordlar Kamarasýnda sanan Logo "þeyleri" sizde kimseniz mindavalinde yorumlar yapýyordu. Tabi Logo bu süreçte hiç birþey kazandýrmazken Kront 4 katýna çýkarak cevabýný verdi.
Nitekim daha yolun baþýndayýz. Ýyi niyetli yataþ veya diðer senet yatýrýmcýlarý bu senede girmeyi düþünen bütün yatýrýmcý dostlar buyrun bekleriz. Sevgili doðtaþ yatýrýmcýlarý senedinize sahip çýkýn. Ve sýmsýký sarýlýn.
Sevgiler...
Forum eski kullanýcý adým:"ufukss"
Sn. Kuzey s size ne kadar tsk. Etsek az olur hem krontta hem dogtasta sayenizde cok ky malina sahip cikti ve ciddi paralar kazandi dediginiz gibi bir zamanlar hergun manipulasyon yapan duzenbazlar simdi ortalarda yok ama biz hala burdayiz ve gururla yaziyoruz saygilar selamlar...
SM-A310F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tesekkur ederim sn. Cogito06
SM-A310F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri