3.80 üstü kapanýþ bile yeterli taþ gibi olur bu gelecek için muazzam olur
SM-A500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.80 üstü kapanýþ bile yeterli taþ gibi olur bu gelecek için muazzam olur
Dogtas Home Furniture having more than 200 concept stores throughout the world now opens its Nairobi branch.
Þirketimiz Nairobi'de yeni þubesini açýyor hayýrlý olsun..
https://mobile.twitter.com/davutdogan
Hafta içi 4 TL görmesi gerekli lot toplayan adýmlarý için iyi Silkeleme yapýp korkutuyor ama ben bile bazen mesala 73 kere geldinde sarayýn satmayimmi diye düþündüm benim gibi düþünüp te satanlar varmý aramýzda ama ben en kotu 4 görmeden satmicam 4 u bi görelim 4 ten de satmaktan vazgecerin belki ama korkum kelebek deðil borsanýn. Birden aþaðý inme yapmasýndan. Bistin b105 bin görmeden de aþaðýya salmayacak ve su an bloomberg te Amerika piyasalarý 2 gün düþüþten sonra rekor devirlerde kazandýðýný gördüm yarin biat. Rahat 100 bini geçer diye düþünüyorum bununda bize bir artý olarak bakýyorum hayirlisi
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
nerde bu millet ?
Herkes pusuda bekliyor.bu 2,95 i bugün ve pazartesi yoklayýp geri geliyor.hadi kýr zincirlerini.
3,95 i .
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Dolar an itibariyle 3.4848 Euro ise 3.9313 Euro ay sonuna doðru 3.90 altýna gelirse muhteþem olur.
Yer Ýmleri