gücünü henüz göstermedi bence 4.70 4.80 aralýðý çok yakýn
SM-A500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gücünü henüz göstermedi bence 4.70 4.80 aralýðý çok yakýn
çýkýþ derken satmak için mi son gündü almak için mi. umarým yanýlýyorumdur ama bu kaðýttan biþey olmaz kýsa vadede.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
siz siz olun sakýn beni dinlemeyin. bildiðinizi yapýn.
yok kardeþim biraz devrik oldu haklýsýn. ama anlatmak istediðim kaðýt artýk ufak ufak 4.70 4.80 lere yolculuða baslicak demek istedim
Þu an bist tarihi zirvelerini yaþýyor.hisse senetleri de zirvelerini yaþýyor.su ortamda bence ucuz hisse yada alýþ fýrsatý veren hisse ben göremiyorum bist 100 için geçerli tabi.hangi hisseye girersen gir birileri muhakkak tabandan almýþ olacak ve her zaman kendine ben pahalýya almýþým sorusunu soracaksindir.umarim doðru hisseyi iyi fiyata alýrsýn.
GM 5 Plus d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yanýldýðýnýzý göreceksiniz.hissede ne trend bozulmasý nede teknik ve temel bir olumsuzluk var.dün artmýþ bugün düþmüþ küçük bi düzeltme yapmýþ 4,36 dan dönmüþ.abartmayýn isterseniz.aðustos 10 gibi yaklaþýk 36-37 gün sonra sizinle kýsa vade yani (1-3 ay) tekrar bu sohbeti yapmak isterim.saygýlar selamlar.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri