Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Selam,
Aslýnda 411-12 destek oldu. Ýþlemler bunu teyid ediyor günlükte. Ana trend bozulmuþtu, ancak 4,29 da idare eder diyelim ( günlük ve saatlikte) 4,32 iyi idi.Neyse pazartesi öðlen 4,5x test edilir diye düþünüyorum.Baþka arkadaþlara ahkam kestim ama hata yaptým, 4,45 maliyet çok yüksek. Ýþk defa bu kaðýtta tüm varlýðýmla girdim. Neyse artýk. Hayýrlýsý olsun diyelim. Analiz yaparak faydalý bilgiler paylaþacaðýmý umuyorum. Bir yataþ ta buradan çýkartýrýz.
Bol kazançlar.
burda teknikten anlamadýðým kanýsý oluþtu sanýrým. ama az çok anlarým. sadece borsada yeniyim. þirketlerle ilgili çok bilgim yok. kritik seviye 4.38 idi. tosladý geri geldi. pzt takip edilecek seviye 4.38 olmalý üstünde kalmasý durumunda 4.98 direnç bölgesdir. bugünkü kapanýþ çok anlam ifade etmiyor. aþaðýda 3.98 daha aþaðýda 3.7x seviyeleri var.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
siz siz olun sakýn beni dinlemeyin. bildiðinizi yapýn.
Yer Ýmleri