burada fabrikanýn yapýldýðý zaten biliniyor. bitti denmesi bir avantaj saðlamaz sanki. beklentinin tersi bile olabilir. biledim. ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
burada fabrikanýn yapýldýðý zaten biliniyor. bitti denmesi bir avantaj saðlamaz sanki. beklentinin tersi bile olabilir. biledim. ytd
siz siz olun sakýn beni dinlemeyin. bildiðinizi yapýn.
uzun zamandýr bir ihale yada baþka býr haber gelmedý. ama sabýrla beklýyorum .birisinin yazýsýydý kým býlmýyorum ama '' BORSA : SABIRSIZIN PARASININ SABIRLIYA GEÇTÝÐÝ YER '' demiþti. bunu kendý ustume alýyorum :D ytd.
kap a haber dusunce tavan bekliyorum Daha fabrika haberini fiyatlamadi
SM-C5000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben de söyliyeyim bir laf. borsada birileri alýr birileri satar. iþin tuhafý ikisi de kendini birbirinden zeki zanneder.
güzel lafmýþ .. ama beklemekten baþka çarem yok 4,21 maliyet ýle beklýyorum ve 2.çeyrek acýklandýktan sonra duruma gore ya tamam ya devam dýyecegým. not : hisse ile ilk 2,16 da tanýþtýmal ve satlar ýle buralara kadar geldým. ytd.
15.30 verisi ile borsa -1 1.5 arasýný görebilir. aslýnda satýp bu fýrsatla baþka kaðýda geçilebilir. gel de yap iþte. ytd
Teknik göstergeler günlük bazda yakýnda güzel günler olabilir diyor. Dinlenme ya da duzeltme bitmeye yakýn gözüküyor. Önemli indikatörler al sinyali vermek üzere.10 15 gün sonra 2 . Çeyrek bilançosu ile birlikte þaha kalkacagimizi düþünüyorum. Not ytd.
SM-E500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks 108 bin görürken bir yükseliþ olmadý düþerken de ayak uydurcagini sanmýyorum. Ytd
SM-E500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri