4,26 üzeri kalmasý kafidir teknik oalrak benim için, her halükarda yoluna devam edeceðinin gösterir.. beni þaþýrtmasý için de 4,67 görmesi lazým bugün, ki o da imkansýza yakýn nerdeyse![]()
4,26 üzeri kalmasý kafidir teknik oalrak benim için, her halükarda yoluna devam edeceðinin gösterir.. beni þaþýrtmasý için de 4,67 görmesi lazým bugün, ki o da imkansýza yakýn nerdeyse![]()
Bilanço umarým iyi gelecek birde üstüne düzce fabrikasýný kapa gecseler ne güzel olur
Mobilya sektöründe malum yapýnýn þirketlerine devlet el koyunca mobilya sektöründe bi boþluk oluþtu. Alfemo,istiklal,Bellona vb kayyum idare ediyor. Devlet iþlerinin nasýl iþlediði malum. Zaten bunlarý satacak .Doðtaþ-kelebek dahada çok agresif hareketle oluþan bu boþluðu doldur ma çabasýnda. Bu þirketlerden birini de alma yoluna gidebilir. Yolu uzun. Bide bu dönem kara geçerse.Þu Euro borcu olmasa zaten yataþa kafa atardý bu aralar🤣.2018 vadeli buradayým. Euro borcu ve giderlerde düzelme olursa bi eksiði yok. Mobiustan ne eksiðimiz var. 1.34 lerden alamamak dýþýnda😀😜
Yerlerimizi alýp izlemeye baþlýyoruz. Kaldýðýmýz yerden. YTD
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi niteliði taþýmaz. Tamamen kendi görüþümdür.
Arkadaþlar hiç bir haberle alakasý yok.Yapmasý gerekeni yapýyor, yapacak da. Önemli destek ve dirençler var. Benim için 4,20 dir. Yukarýdaki arkadaþýn dediði gibi, 4,26 nýn üstü kapamasý kafidir. Bu kapanýþlar , 4,83-85 habercisidir.
Sabýrrr.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
kapanýþý beðenmedim. gerçi satan satsýn da yola devam edebilsin.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
siz siz olun sakýn beni dinlemeyin. bildiðinizi yapýn.
Yer Ýmleri