son andaki satýþ hayra alamet deðildi zaten. 15 milyon civarý kar bekleniyordu. umarým zarardan kara geçen bir firmaya gerekli ödül verilir. biraz aklým karýþtý. sabah þok olmayýz umarým.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
son andaki satýþ hayra alamet deðildi zaten. 15 milyon civarý kar bekleniyordu. umarým zarardan kara geçen bir firmaya gerekli ödül verilir. biraz aklým karýþtý. sabah þok olmayýz umarým.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
siz siz olun sakýn beni dinlemeyin. bildiðinizi yapýn.
ytd [emoji52]
siz siz olun sakýn beni dinlemeyin. bildiðinizi yapýn.
Yarý portföyü 4,74, 72 çýktým, hayýrlýsý olsun
geçen yýl 6 aylýkta esas faaliyet karý 7 civarý bu yýl 37 sürdürülebilir karlýlýk benim için önemli
*Kýsaca yorumlamak gerekirse ilk deðerlendirmelerim ;
Faaliyet karlýlýðý çok güzel. Hatta harika. Bu þu demek þirket satýþlarýný yaparken %15 kar marjý yakalýyor. Ve bunu her þirket baþaramaz. Þirketin bu yöndeki performansýný ilk çeyrek ve her zaman takdir ettik zaten.
Maalesef kurdan kaynaklý finans gideri karý yine mahvetmiþ. Bu þirketin tek derdi Euro borcu ve bu borcun hedge edilememesi.
Öte yandan cironun 6 aylýk performansý SN. Ersin Düzen'in 600 milyon luk ciro beklentisi ýþýðýnda olmamýþ. Ýkinci sýkýntýda bu.
Özetle bilanço kötü deðil. Ancak özellikle ciro kaynaklý iyi de deðil. Finansal giderler herkesin malumuydu zaten.
Yani orta þeker bir bilanço var.
Herkes için hayýrlýsý...
Elinde olan arkadaþlarýn kazançlarýnýn devamýný temenni ediyorum..
Sevgiler...
Forum eski kullanýcý adým:"ufukss"
sn.KUZEYs 600 milyon yýllýktý sanýrsam eðer doðru hatýrlýyorsam o konuda da sýkýntý yok diyebilirim
Yer Ýmleri