kelebek mobilya'nýn yüzde 67 hissesi malum turkven'in danýþmanlýðýný yaptýðý yatýrýmcýlara ait hollanda merkezli international furniture b.v ortaklýðý ile birlikte satýn alýnmýþtý.internatonal furniture b.v.nin bu satýn alma sonrasý halihazýrda doðtaþ kelebek'te % 46 oranýnda hissedar olduðu görülüyor.benim gördüðüm kadarýyla avrupalýlarla yapýlan bu büyük ortaklýk bu sene meyvelerini vermeye baþlamýþ.bizler pek farkýna varamamýþ olsakta aslýnda doðtaþ' ta tek parça ençok hisse miktarý hollanda merkezli international furniture'de bulunuyor.bu hususun doðtaþ kelebek mobilyayý rakiplerinden ayýran bir baþka pozitif husus olduðunu ve bunun doðtaþ kelebek mobilyayý piyasalarda gelecekte meydana gelebilecek olasý kýrýlganlýklara karþý koruyucu bir etken olacaðýný düþünüyorum.bu ortaklýktan sonra geçen zaman içerisinde yurt içi ve yurt dýþý piyasalarda yoðun yatýrýmlar yaparak çok daha güçlü bir yapýya kavuþan doðtaþ kelebek'in güçlü performansý en nihayetinde hisselerinede pozitif yansýmaya baþladý.borsada güzel hikayeleri olan þirketleri görmek insaný ilerisi için umutvar ediyor.ülkeye yurt dýþýndan milyarlarca dolarlýk yatýrým çeken turkven gibi þirketlerin sayýlarýnýn artmasýný çok isterdim.birilerinin parayý ülkemize getirmesi gerek.turkven'i de tebrik etmek gerek.saygýlar selamlar.YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR! !!
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri