Ak yatýrým perþembe cuma ve bu gün dahil 1.3 milyon lat civarý hisse sattý bildiðim kadarý ile hissesi bitti veya bitmek üzere lotlarý sonrasý kim baskýlayacak hisseyi merak ediyorum.
E6853 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ak yatýrým perþembe cuma ve bu gün dahil 1.3 milyon lat civarý hisse sattý bildiðim kadarý ile hissesi bitti veya bitmek üzere lotlarý sonrasý kim baskýlayacak hisseyi merak ediyorum.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ak yatýrýmýn satýþý emeklilik fonlarýndan çýkýyor daha 4 milyon var
Ak yatýrýmdaki bu malýn bitmesi için biraz daha hýzlý ve iþtahlý mal almalarý gerekir.
Bilanço beklentisi Haberi henüz yayýlmadý, bir baþlarsa zaten tutulmaz.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ak yatýrým gecen ayýn 20 sinde 5.80 üzeri hedef verirken 4 gündür hisse satýyor kime kýzdýysa bukadar. Elbet bitecektir lotlarý.
Sanýrým ak yatýrýmdan satan kiþi , geçen koy satýþý yapýldýðýnda 3.80 maliyetle alan satýyor. Çünkü adamlar 3.80 el maliyetlendi, buralardan satsa 20 kademe kar , Allah bereket versin[emoji85]
3.80 yabancý hisseyi kapýþýrken 20 kademe için satmasý garip geldi hadi düþürüp alacak desek 4 gündür hisseyi 4 üstü tutuyorlar. Garip bir durum belli olur birkaç güne.
Þöyle birþeyde var, 3.80 maliyet ile bildiðim kadarýyla 61 veya 81 bölündü. Yani muhtemelen aralarýnda 1m alanda , 2m, 3m alanda var. Zaten karda olan malý yapýþtýrýyor. Ve alýcýlar yine yabancý, kaðýdý topluyorlar. Güzel tarafýda þu; tahta ogünden bu yana kaç milyon koy satýþ yedi buralarda tahtayý tuttular. Bilonçoyu bekleyen yabancý burada bu kaðýdý tutmaz. Geçen sefer gelecek karý fiyatladýklarýnda kaðýt 4.75 lere gitmiþti. Bu bilançoda muhtemelen oralarý kýracaktýr diye ümid ediyoruz.
Yazdýklarým ytd.
Bilgilerinize
Saygýlarýmla
Yer Ýmleri