3. Çeyrek bilançosu henüz fiyatlanmadý.Toparlanmanýn ilerleyen saatlerde dahada güçleneceðine inanýyorum.YTD..
3. Çeyrek bilançosu henüz fiyatlanmadý.Toparlanmanýn ilerleyen saatlerde dahada güçleneceðine inanýyorum.YTD..
Endeks 99.000 sonrasý yabancý alým-satýmlarý
![]()
Ýnþallah sonu YATAÞ gibi olur. bu iþlemler boþuna deðildir. adam hergün takas analizinde artý kapatýyor.
Doðtaþ Kelebek CEO'su Serbes:Turkven ortaklýðý ile ciddi bir atýlým gerçekleþtirdik
Kuruluþtan konuya iliþkin yapýlan basýn açýklamasý aþaðýda bulunuyor:
Doðtaþ Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Þ, geçen hafta sermayesinin yüzde 42,11'ine tekabül eden paylarýný BÝST Toptan Alýþ-Satýþ pazarýnda satýþa sundu. Doðtaþ Kelebek pay satýþýna yabancý kurumsal yatýrýmcýlardan yoðun talep geldi. Pay satýþý ile ilgili deðerlendirmede bulunan Doðtaþ Kelebek CEO'su Ersin Serbes, talebin yüzde 89'unun yabancý yatýrýmcýlardan gelmiþ olmasýný Türkiye'nin, mobilya sektörünün ve Doðtaþ Kelebek'in potansiyeline olan inancý göstermesi açýsýndan çok önemli olduðunu söyledi. Uzun vadeli kurumsal yatýrýmcýlarýn Doðtaþ Kelebek'e yoðun ilgi gösterdiklerini belirten Serbes, "Goldman Sachs gibi dünyanýn önde gelen yatýrýmcýlarýnýn ülkemize ve þirketimize yatýrým yapmasý bizlere gurur verdi. Þirketimize, sektörümüze ve ülkemize hayýrlý olmasýný diliyorum" dedi.
"Turkven ortaklýðý ile ciddi bir atýlým gerçekleþtirdik"
Turkven'in 2012 yýlýnda ortak olmasý sonrasýnda Doðtaþ'ta ciddi bir atýlým gerçekleþtiðine dikkat çeken Serbes, "Önce Kelebek'i bünyemize kattýk. Kurumsal bir yönetim tarzý ile profesyonel yöneticilerin yetki ve etkisi arttý. 2 baðýmsýz üyenin de katýlýmýyla etkin bir þekilde çalýþan örnek bir yönetim kurulu oluþturuldu. Ciromuzu üçe katladýk. Karlýlýðýmýz da ayný oranda arttý. Maðaza sayýmýzý ise ikiye katlamayý baþardýk; sektörümüzün en büyük ikinci oyuncusu olarak yerimizi daha da güçlendirdik. Fabrika ve sistem yatýrýmý yaptýk. Ekip olarak kenetlendik ve güzel iþler yapýyoruz" diye konuþtu.
Doðtaþ Kelebek olarak yatýrýma devam ettiklerinin altýný çizen Serbes, "Bizler þirketimize ve markalarýmýza yatýrým yapmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde þirketimizdeki kurumsal yönetim anlayýþýný geliþtirerek sürdüreceðiz. Oluþturduðumuz güçlü yönetim ekibimizle hýzlanan büyüme tempomuzun ayný þekilde devam edeceðini söyleyebilirim. Yatýrýmcýlarýmýzýn bize olan güvenlerini boþa çýkarmamak için tüm gücümüzle çalýþacaðýz" dedi.
Pay satýþý sonrasýnda Doðan Ailesii'nin hissesinde bir deðiþiklik olmadýðý bilgisini veren Serbes, "Turkven'in danýþmanlýðýný yaptýðý fonlarýn halen de bir miktar hisseleri var ve Yönetim Kurulu'nda devam ediyorlar" diye sürdürdü
2 gündür 4.15 denemesi yapýp tutunamadý.Bu hacimle tutunmasý gerekirdi.Bakalým ne olacak..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Çok büyük oyun döndüðünü düþünüyorum,umarým hakkýmýzda hayýrlýsý olur güvenimizi boþa çýkarmaz.Bence ya olduðu yerde biraz daha sayacak yada sert sert týrmanacak.Yabancýnýn nasýl bir yol izleyeceðinizi hep birlikte göreceðiz.SABIR en büyük altýn kural ama ne kadar daha dayanabilirim bilmiyorum YTD
Yer Ýmleri