Hisse güçlü konumunu sürdürüyor, Yukarý trend devam.
YTD
Hisse güçlü konumunu sürdürüyor, Yukarý trend devam.
YTD
bedelli gelebilir ben bekliyorum þirket çok borçlu herþeyi ipotekte öz sermayeyi yemiþ piyasada kývranýyor para para diye gelipte kimse malzeme övmesin burda. 3 milyon ihale aldý diye hiçbi þirketin ederi 100 milyon yükselmez akýl var mantýk var ytd
sizde çok karamsarsýnýz , 19.04.2017 de þu mesajý yazmýþsýnýz;
"Arkadaþlar çok iyimsersiniz korkarým ben iyi havalardan. Þirket ipotekli herþeyi kredi özsermayesi yok þubelerinide bi anda büyütüyor bir mobilyacý ne kadar zengin olabilir senelerce zarar etmiþ... ötv nin anlamý yok ben evdeki sehpayý 18 senedir görüyorum."
iyiki de sizin yorumunuza bakýpta satmamýþým. ama bugün realize ettim.
YTD.
cem sipahi yanlýþ topik e yazdýn galiba birader. parasý olmayan þirket tmsf deki bellona istikbal e nasýl talip oluyor hatta býrak bunu çin Hollanda Almanya ile hergün masaya oturuluyor sen bence topik ý karýþtýrdýn bu kaðýt 3-5 ayda 3e 5e katliyacak yani bedelli deðil çiftetelli anladýn mý. yatýrým tavsiyesi içermez
SM-A500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes rahat olsun elindeki hisseyi saðlam tutsun tüm faktörler hissenin lehinde ve tarafýnda.
YTD.
26.04.2017
23:12:19
Þirketimiz tarafýndan Tasarým Merkezi olarak faaliyet göstermek maksadýyla Bilimi Sanayi ve Teknoloji Bakanlýðý'na Tasarým Merkezi Belgesi baþvurusunda bulunulmuþtur.
Arkadaslar bir sorum var dogtas 2016/3 yani gecen sene kar veya zarari neydi? Saygilar...
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri