biraz gercekci olalim, ben en azindan %25 civari bir yukselis bekliyorum orta vadede, sanirim 5.5TL civarina kadar yolumuz var orta vadede. Bunu beklememin sebebi az once yazdigim gibi Yatas'in az da uzerinde olsa FAVOK (EBITDA) aciklamamiza ragmen, Yatas'in %25 daha yuksek piyasa degeri olmasindan kaynaklaniyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Çoðu olumlu bilanço gelen hisselerde hep aþaðý verdiler umarým dgklb yüzümüzü güldürür.
Yaklaþýk ayný fikirdeyim.
Belki biraz hedefler konusunda farklý düþünüyorum.
Yataþ tan karlýlýk noktasýnda biraz daha iyi. Ayrýca yeni tesisin etkileri henüz tam yansýmadý. Þirketin büyüme ve vizyon olarak da farklý hedefleri var ve bu yolda hýzla ilerliyor. Kelebek Mobilyayý da bünyesinde bulundurmasý büyük bir avantaj.
Orta vadede hedefler biraz daha yukarýlarda olmasý gerekiyor.
Geçmiþte bu kaðýttan kendime göre iyi para kazandým. Öncelikle onu belirteyim. 2. çeyrek bilançoyu 9 aðustosta açýklamýþtý. Þirket ilk defa kar açýkladý. Ancak bilanço çok beðenilmedi veya beklentinin altýnda oldu ki 10 aðustos itibariyle hisse deðer kaybetmeye baþladý. 4,6x dan 3,5x ye kadar düþtü. Bence þirketin geleceði parlak olduðu için tekrar yükseliþe geçti sonrasýnda. Umarým bu bilanço piyasa beklentisi doðrultusundadýr. Yarin yönü belli olur. Ben iyi olacaðýný düþünüyorum. Herkese bol kazançlar. Söylediklerim yatýrým tavsiyesi deðildir...
Yer Ýmleri