HÝSSE DEÐERLENDÝRMESÝ-Ak Yatýrým, Doðtaþ Kelebek için 5,55 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' tavsiyesini korudu
Ak Yatýrým, Doðtaþ Kelebek için 5,55 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' tavsiyesini korudu.
Ak Yatýrým'ýn ( http://www.akyatirim.com.tr ) konu ile ilgili deðerlendirmesinde þöyle denildi:
"Doðtaþ Kelebek 3Ç17’de beklentimizin altýnda 16 milyon TL net kar açýkladý. Açýklanan net kar bizim beklentimiz olan 30 milyon TL net karýn altýnda gerçekleþti. Net karýn altýnda gelmesinin nedeni yüksek finansal giderlerden kaynaklanmatadýr, ancak operasyonel performans beklentimizi karþýladý. 3Ç17’de ciro yýllýk %61 ve çeyreklik %42 artarak 208 milyon TL oldu (bizim beklentimiz 210 milyon TL) ve FAVÖK 3Ç17’de 47 milyon TL oldu (bizim beklentimiz 50 milyon TL). Net borç çeyrek bazda %2,5 artarak 252 milyon TL’ye yükseldi. Hisse için 12 aylýk hedef fiyatýmýz 5,55 TL ile Endeksin Üzerinde beklentimizi koruyoruz."
https://yatirim.akbank.com/_layouts/...d.aspx?ID=2547
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
Spek deh demeden hiçbir þey olmayacaðýný belli etti.Aldatmaca mý bu düþüþ yoksa gerçekten aþaðýya tam olarak basacaklar mý akýl bile yürütemiyorum bekleyip görcez.Bu kaðýtta 10 hayalim vardý ama canýmý sýkmaya baþladý YTD
yok artýk ya 4.15 yeniden deðer mi kagýt%50 basýn aþaðýya helal olsun
ALLAH belanýzý versýn patron millete 550 hedef verdýr kagýdý 4tl getýr yatacak yerýnýz yok ********ler
ben bu filmi daha önce görmüþtüm, biraz eskiler bilir. 3,98 ilk destek olur, oraya inerse. sonrasý 3,55-3,65 arasýdýr. ben de baþka yerde darbe yiyorum. borsa bu iþte, batakhane
siz siz olun sakýn beni dinlemeyin. bildiðinizi yapýn.
Þu lanet 🤬 kaðýttan bir zararýmý kurtarýp çýksaydým.Aðzýmý bozduracaklar þimdi eciðinden cücüðüne kadar baþlayacaðým.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Tek fark son donemde yabancinin ciddi alimi.. eger panik havasi biterse geri hizli gelebilir
SM-A510F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri