Millet saðda solda global kriz türküsü söylüyor.boyle bir risk varmý.gercekten bilen yada öngörüsü olanlar yazarsa sevinirim
HUAWEI G7-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Millet saðda solda global kriz türküsü söylüyor.boyle bir risk varmý.gercekten bilen yada öngörüsü olanlar yazarsa sevinirim
HUAWEI G7-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kaitta Bugün ilk Kez para kazandim..Aciga satisla. Zararimin % 80 kurtardim bakim...😄😄😄
HTC 10 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünde aldik alcamizi..demekkki bu kait Dan aciga satarak kazaniliyo...Allah bereket versin...zarar cikti karada gectik...seans ici takipteyim..
3.16 lardan verdimizi seans ici ...3,10 dantekrar yerine..koyarsak. balli borek😊
.
EVA-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
.
EVA-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
ben açýða satanlarýn yedi sülalesine sövüyorum bilginiz olsunhele ki böyle sýð ve altta çok can yakan hisselerde! istersen bir daha açýk yaparken iki kere düþün
![]()
ha bir de þunu düþünebilirsin sen þimdi bana aleni sövdün mü diye! eðer böyle bir düþüncen varsa istersen sen de þöyle düþün; "insanlar bu gibi formlara aldýklarý hissenin olumlu yanlarýný görmek ve yerine göre destek direnç noktalarýnda hoþlarýna gidebilecek paylaþýmlara ulaþmak için girerler" ama senin yaptýðýn gibi kimse gelipte " nasýl size geçirdimin deðiþik bir þekli olan yürüyen tahtanýn önünü nasýl kestim" diyerek AÇIÐA SATTIM DEMÝYOR. Yani bir noktada ödeþtik say! ayrýca o 316 dan verdiklerini sana tavsiyem kapat sonra çok canýn yanmasýn![]()
Yer Ýmleri