Originally Posted by
ÝCE MAN
Bu þirketi þu an sektoru ile deðerlendirirsek yataþ ile kiyasliyoruz deðil mi?, bunda mutabýk olduðumuzu düþünüyorum.
Yataþ bir yýlda bugünkü hale gelmedi, eski topikte yataþ ile ilgili yazýlarýmý (2011-2014 ) bulabilirsiniz. 2011'den beri yataþ 0.80'lerden buralara geldi. 42 mln. Sermayeli bir þirket ve þu an yýllýkta 65-70 mln. kâr getiren bir þirket haline geldi.
Þimdi gelelim kelebeðe, 210 mln. Sermayeli bir þirket ve eski sermaye 50 mln. , Birleþme sonrasý yeni sermayeye ulaþtý. ilgi çekmesi 2016 olmalý Yabancý fon 1.35' ten bir miktar alýnca baþladý. pd/dd olarak ayný seviyede görmüyorum ama bu demek deðil ki hisse gitmez, yükselmez. Onunla ilgili de bir fikrim var ama kimseyi yönlendirmemek adýna o bana kalsýn.
Fakat demek istediðim burada bir yataþ performansýndan bahsedebilmemiz için mesela 2020 projeksiyonunda 200 - 300 mln. kâr potansiyeli görebiliyormusunuz?
Cevap evetse sorun yok ayrýntýlar daha sonra konuþulabilir ama benim fikrimi sorarsanýz o rakamlarý en azýndan bahsettiðim dönem için ulaþýlabilir görmüyorum. Saygýlarýmla..
tamamen kiþisel görüþlerimdir, yatýrým tavsiyesi deðildir..
Yer Ýmleri