geri alým tamamlandýðýnda ( bu fiyattan baþladýðýný düþünelim) fiyat kaç liraya geliyor? hesaplayan arkadaþ oldu mu hiç?
geri alým tamamlandýðýnda ( bu fiyattan baþladýðýný düþünelim) fiyat kaç liraya geliyor? hesaplayan arkadaþ oldu mu hiç?
Ya simdi kazanirim , ya da az sonra ...
1,55 gozuktuuu bakalým .................
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Þu ramazan günde oruç halimle söyleyecek söz bulamýyorum sebep olanlara da, göz yumup dur demeyenlerede rabbim sana havale ediyorum
1,55 devreyý kestýler...................eslesmeler ýcýn 1,55 ustu olursa yazacagýmmmmmm.......
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Kelebeðin patronu mobilya iþini býraksýn tabut üretimine geçsin. Çünkü bir çok kiþiye kan kusturdu.
Türkvenin ortaklýktan ayrýlmasý ile patron herþeyi yüzüne gözüne bulaþtýrmýþtýr belki patronun yanýndakiler bunu kendisine diyemiyordur lakin durum bu.
Ayrýca son gelen kötü bilanço taputun son çivileri sayýldý.
Hisse geri alýmý yaparkende herhalde kendisi mal çakýyor.
YTD.
devre kesici niye girmedi ben devre kesici 1,54 te diye 1,52 den verdim bir türlü devre kesici gelmeyince 1,40 da devre kesici yemedi mi bu kapa açýklama gelmiþti
1,56 suannn.......
Yer Ýmleri