Adamda mal. Yok açiðamýsatiyo birinin malýnýzý satiyo bilinmez
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamda mal. Yok açiðamýsatiyo birinin malýnýzý satiyo bilinmez
büyük ihtimal ak yatýrým ile birlikte satýyordur. sizin gördüðünüz takas 2 gün öncesinin 2 günde 2 milyon mal sattý nerdeyse ********ler, ak yatýrýmý saymýyorum onda da vardýr 800 bin civarý.
patrondan hiç destek yok, belki dolaylý topluyordur
bu ak yatýrým kimin malýný satýyor uzun süredir bir kapa bakýp geleyim.
Þirket yönetiminde deðisiklikler var müdürler deðisiyo kap haber ytd
bunu ilk tepkisinde satmam lazým zaten benim maliyet 1.20
kapa baktým da durum hiç acýcý deðil
ortaklardan satýþ gözükmüyor
6 aylýk vergi dairesine bildirilen zarar büyük ve çoðunluðu kambiyo zararýndan oluþuyor
6. ay sonu böyleyse 6 lirayý gören kura göre zarar ne kadar artmýþtýr Allah bilir.
endeks artý kapatýrsa belki bir ihtimal anlýk 1.20 ye deðer deðmezse pazartesi yarým günde bekleyeceðim o da olmazsa
bayrama kadar büyük bir terslik olmazsa ilk hafta 1.20 1.30 arasý satýþ girerim nakite geçeceðim uzun süre dýþardan takip edeceðim borsayý çok tehlikeli oldu.
bu patron bozuntusu 4.80 lerden düþerken ne kadar mal sattý,
eðer sattýysa þu anda yarý fiyatýndan daha aþaðý koyma imkaný varken neyi bekliyor 50 kuruþ olmasýný mý
Birkaç ay önce hissenin F/K ve PD/DD deðerleri çok yüksek ve þiþmiþ durumda dediðimde bana kýzan arkadaþlar vardý. Belki ülkedeki malum gündem tuzu biberi oldu ama bu deðerlere gelmesi olasý idi. Yüksek fiyatlardan girmek cesaret isterdi ve uyarmýþtým. Umarým sene sonuna kadar toparlanýp 2 üstüne atabilir ama dost acý söyler. Durumu zor gibi. Çok saðlam bir haber ya da teþvik gelmesi lazým.
LG-H815 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri