sn metehan uluse leri naptýnýz
sn metehan uluse leri naptýnýz
Ulusoylarýn tamamýný sattým agýrlýk Sasa da ama dogtaþlarýmda var fiyatý þuan çok makul doðtaþýn elime nakit geçtikçe ufak ufak alýyorum.
Hikayesi kötü doðtaþýn çok magdur býraktý arkasýnda euro borçuda ayrý handikap ama þirketin özeliklede dýþarýdaki ülkelerde devamlý þube açmasý hosuma gidiyor bugunden yarýna biþey olmuyacagý belli ama ben bu fiyatlarý makul buluyorum...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
180 gün yazdým kenara ve bu hisseyi karla satmak nasip olur inþallah
Cimer BDDK ya havale etmiþ BDDK ise SPK ya baþvurun diye geri dönüþ yaptý.
Bugün SPK ya þikayet baþvurusun da bulundum SPK þikayet inceleyip geri dönmüþ .
Ýlgi: 07.09.2018 Tarihli Baþvurunuz
Ýlgi yazýnýzda özetle; Borsa Ýstanbul A.Þ. pay piyasasýnda iþlem görmekte olan Doðtaþ Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Þ. (DGKLB, Þirket) payýnda iþlem gerçekleþtirdiðiniz, DGKLB payýnýn deðerinin bir yýl boyunca sürekli düþtüðü, Þirket Yönetim Kurulu Baþkaný Davut DOÐAN tarafýndan sosyal medya sitesi olan Twitter'da yapýlan açýklamalar ile yatýrýmcýlarýn kararlarýnýn manipüle edilmeye çalýþýldýðý, Þirket tarafýndan Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda yapýlmýþ olan pay geri alým iþlemine iliþkin olarak beyan edilmiþ miktarda pay geri alýmýnýn gerçekleþtirilmediði belirtilmiþ olup, söz konusu hususlar hakkýnda gerekli incelemelerin yapýlmasý talep edilmektedir. Ýlgi baþvurunuz Kurulumuz tarafýndan kayda alýnmýþtýr. Kurulumuza ulaþan ihbar ve þikâyetler, sermaye piyasalarýnda gerçekleþtirilen iþlemler ve sermaye piyasasý araçlarýna iliþkin geliþmeler, 6362 sayýlý Sermaye Piyasasý Kanunu'nun 88 inci maddesi çerçevesinde deðerlendirilerek gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafýndan ayrýntýlý inceleme yapýlmaktadýr. Yapýlan incelemeler sonucunda mevzuata aykýrý bir durum tespit edilmesi halinde incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçlarý Kurulumuz Bültenleri aracýlýðýyla kamuya duyurulmaktadýr.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
En azýndan otomatik mesaj ile geri dönüþ yapmadýlar þikayet mesajýný okuyup inceleme baþlatýlacaðýný belirtmiþler. Davut'un varsa bir suçu cezasýný çeksin biz haksýz isek kuzu kuzu oturup yükseleceði veya kurban edilecegimiz günü bekleriz .
Ytd.
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nedende ben ayný yerdeyim Kimse bu yazdýklarýma itiraz etmedi. Ýþin doðrusu Onaylamadý da. Siz býrakýn Davut DOÐAN ý hangi þirket KY ya yönelik iþ yapar. Ýþin sýrrý kamuya açýklýk oranýnýn %8 den %48 e çýkmasýn da açýkçasý kaðýdýn deðeride hiç bir zaman 2-3-4 lirayý haketmedi kimler bu spekulasyona bu kadar izin verir anlayamýyorum anlasam da kabul edemiyorum.
Neylesin bu iþe DAVUT þirketini mi kurtarmaya çalýþsýn yoksa, kaðýdýn BORSA deðerini mi? Siz olsanýz þirket sahibi hangisini yaparsýnýz?
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝL AMA YAZDIKLARIMDA HATA VARSA UYARIN LÜTFEN!!
Bu kaðýt 0.60 krþ ancak eder
4,80 TL den bu seviyelere geldiðine göre çokta birþey kalmadý. Hýrsýz yalancý Davut'un oyunlarý bitmez o fiyata bile hisse satar. Ytd
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri