ben hisseye negatif etkisi olcagini sanmiyorum. gecen sene 40 milyon zarar aciklamis, bu ilk ceyrekte 1.2 m.. demekki sirkette ilk ceyrek te bayagi biseyler iyiye gitmis ama borsa bu nolcagi belli olmaz....kesinlikle y . tavsiyesi degildir
Bugün Borsa Gündem haber sitesinde*yayýnlanan haberde þirketimiz hedef gösterilerek çeþitli ithamlarda*bulunulmuþtur.*Halka açýk olan ve*borsada iþlem gören þirketimize yönelik kamuoyunu ve yatýrýmcýyý tedirgin*etmeye yönelik haber ve yorumlar yer almýþtýr.*Haber sitesi tarafýndan "Doðtaþ Kelebek'te*Feto Operasyonu" þeklinde baþlýk atýlarak Cumhuriyet tarihinin en eski ve köklü*þirketlerinden biri olan þirketimize hain darbe giriþimini gerçekleþtirenler ile*birlikte haber yaparak karalamada bulunulmuþtur.*Yine*ayný haber sitesi tarafýndan þirketimizin kamuoyuna ilan edilen Finansal*Raporlarýmýza iliþkin çeþitli yorumlarla kamuoyu tedirgin edilmeye*çalýþýlmýþtýr. **
Bu*þekilde*ciddi sonuçlar doðurabilecek *yatýrýmcýlarýmýza *ve markalarýmýza*zarar verme amacý güden haberlerin acilen düzeltmesi*talep edilmiþtir.*
Söz konusu*haberlerin þirketlerimizle iliþkilendirilmesi kabul*edilemez. Her türlü hukuki ve cezai talep ve dava*hakkýmýzý saklý tutarak*kamuoyunun bilgilerine
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Satýþlar artmýþ, giderler kýsýlmýþ, faaliyet geliri artmýþ. Banka kredisine yüklenilmiþtir. Döviz kur farkýndan doðan giderker, bariz þekilde pazarlama aðý artmýþ
Þirket, iyi yolda olduðunu söyleyebiliriz
Faaliyet karý 17.8 zarar 2017/3 Aylýk DÖNEM KARI ZARARI: -1.183.747
bu kadar yatýrým ve þube açýlýþlarýna raðmen faaliyet karý artmýþ.
Ayrýca borsa gundem in saçma sapan haberlerine de ayrýca kapak olmuþ bir bilanço.
Bu nasýl bir yaklaþým tarzý bir personeli fetocü diye bütün þirkete mal etmek neyin nesi oluyor.
Daha öncede buna benzer bir haber yayýnlamýþ ve yayýndan kaldýrýlmýþtý.
bu tarz haberlerin aslý astarý olmadan önyargýlý davranmak saçmalýk.
Ülkemizde olaðanüstü bir durumdan geçiyor ve bu tarz adamlarda her kurumda olabilir dikkat edilirse bir ayýklama yapýlmakta.
YTD
6 aylýk ve 9 aylýllar için ben umut verici gördüm bilançoyu...ve ilk3 ay ölü sezon olmasýna raðmen...
Yer Ýmleri