Güzel bir ölü kedi sýçramasýyla 1,10 üstü makul duruyor. YTD.
Güzel bir ölü kedi sýçramasýyla 1,10 üstü makul duruyor. YTD.
Gerçekten çok çok yazýk gül gibi þirketi her gördükleri fiyattan sanki bedava almýþ gibi basa basa ne hale getirdiler patronda sahip çýkmadý þirketine belliki kafalarýnda bi rakam var oraya kadar indirmeden durmayacaklar endeks az biraz düþmeye baþlasa hemen düþmeye baþlýyo gözünü nominalin altýna dikmiþ Allah maliyeti yüksek olanlarý tez vakitte bu vampirlerin elinden kurtarsýn inþallah![]()
4 TL den aldýðým kaðýt 1 TL oldu. Bu kadar da olur mu ya. Allah belanýzý versin.
Çok yakýným aldý 25.000 lot 3.95 ten ve þu an batýk halde.. O zaman dikkatli ol, pek parlak deðil demiþtim ama tabi insan karar verince gözü görmeyip alýyor.. Þu an kaðýt 1.03 lerde ben hala almýyorum.. Bu kaðýdýn 1 yýl içinde 80 kuruþa inme ihtimali 2 tl ye çýkma ihtinalinden daha fazla gibi duruyor.. Tabi gidipte bir yabancý ortak veya firma almazsa.. Umarým fazla lotlarýnýz yoktur elinizde ve bu paraya acilen ihtiyacýnýz olmaz.
Bugünde Allah belaný versin Davut..
yatýrým tavsiyesi deðildir..
S.A Kademeleri atacak bi kardeþ varmý?
2015 fiyatlarýnda geziyor þu an. Yani 3 sene önce alým yapan kademe kademe satýþ vermiþ olsa her türlü karda. Hatta 0.90 lara kadar vermiþ olsa bile zararda olmaz.
Geçmiþ 1 senelik büyüme sansasyonel düzeyde idi. Endeksin da gazý ile olmuþtu. Fiyat olarak 0.90-1.20 civarý devam etmesi olasýdýr. Yakýn zamanda spekülatif bir hareket olmadýðý sürece ederi budur. 0.90 altýnda BY de zararýna vermiþ olur ki hisse için haberler gerçekten kötü demektir.
Maliyeti yüksek olanlar paraya ihtiyaçlarý yoksa beklesinler bir müddet daha. Illa bir spek hareketi gelecektir.
LG-H815 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Araba devrilince yol gösteren çok olurmuþ.
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri