Eþek ölüsü gibi, ldv indirimine bile sadece 3 kademe tepki verdi, hakeza bugün patron hisse geri alýmýna baþlayacaðýný açýkladý ama týk yok hissede. Ytd
Eþek ölüsü gibi, ldv indirimine bile sadece 3 kademe tepki verdi, hakeza bugün patron hisse geri alýmýna baþlayacaðýný açýkladý ama týk yok hissede. Ytd
Kimse ********'e güveniyor artýk 1,60 TL iken hisse alacaðým dedi hisse 0,83 TL yi gördü halen hisse alacak
Borsanýn en adi hissesi bir yýlda %85 deðer kaybetti günlük olarak al sat yapan para kazanabilir belki ama kesinlikle yatýrým yapýlacak bir kaðýt deðil yazik insanlar parasý pul oldu sadece 1 yýlda üstelik batsýn da kurtulalým AMK þirketinden
Ytd.
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine bir çuval incir... oldu
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0,77 bekliyorum 8 YIL önceki fiyat
Ordan spekülatörün surtýna bineceðim
Gel yavrucuðun gel spek!
-------------
DOÐTAÞ KELEBEK MOBÝLYA SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.
DGKLB
Ýmzalý GörüntüleBildirimlerFinansal TablolarHak Kullanýmlarý
Gönderim Tarihi
05.11.2018 19:24:46
Bildirim Tipi
ÖDA
Yýl
-
Periyot
-
Özel Durum Açýklamasý (Genel) A+ A-
Özet Bilgi
SPK Özel Durumlar Tebliði'nin (11-15.1) 23.Maddesinin 7.Fýkrasý Gereðince Yapýlan Açýklama
Ýlgili Þirketler
[]
Ýlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
05.09.2018
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Þirketimiz tarafýndan 05.09.2018 tarihinde yapýlan Özel Durum Açýklamasýnýn SPK Özel Durumlar Tebliði (II-15.1) 23.maddesinin 7.fýkrasý gereðince yapýlan güncelleme açýklamasýdýr;
Þirketimiz daha önce mevcut sandalye tedariðinde sürdürebilirliði ve yüksek üretim kalitesini desteklemek, orta vadede Avrupa Birliði Pazarlarýna açýlmak amacýyla Sancaklý Mobilya Aðaç Sanayi ve Ticaret A.Þ.'nin Karadað'daki kereste ve papel üretimi yapan þirketine, Montenegro Wood Sancaklý Mobilya A.D., Rozaje, %51 ortaklýk için Sancaklý Mobilya Aðaç Sanayi ve Ticaret A.Þ.ile iyi niyet sözleþmesi imzaladýðýný bildirmiþti.
Bu ortaklýða yönelik Sancaklý Mobilya Aðaç Sanayi ve Ticaret A.Þ.ve Karadað hükümeti ile görüþmeler ve süreç devam etmektedir.
Görüþmelerimiz ile ilgili geliþmeler boyunca kamuoyu aydýnlatýlacaktýr.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Pasta
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri