Merhaba, son takasý göndermeniz mümkün mü???
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acaba bu ortaklýk, kendisine ortak almak mý ? Yoksa baþkasýna ortak olmak mý ? Bana sanki ikincisi gibi geldi. Geçenlerde birine ortak olmaktan vazgeçmiþ ve ondan sonra da yükseliþ baþlamýþtý sanýrým. Burda sanki ortak olcakmýþ gibi geldi bana. Onun için ben yarýn için olumsuz diye düþünüyorum. Peki 45 milyon lot iþlem olup da yerinde saymasýnýn manasý nedir ?
SM-G900H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durup dururken baskasina ortak olmak icinmi - stratejik ortak bulmak icin araci firma ile sozlesme imzalanmis haberi nasil okuyorsunuz yahu...ne diyor sirkerketimizin sektordeki konumunu güçlendirmek yurt ici ve disinda buyumek icin ortak bulunmasi adina imzalanmis.nyse yarin gorecegiz ak mi kara mi...
M.K.A.
Vallaha arkadaþlar, dediðim gibi haber çok güzel, ama dediðim gibi GEDÝGÝN HÝSSE CÝKMASÝ beni düþündürüyor. Ayrýca Günlük Para Çýkýþý 1.5 milyon TL. Bu da negatif. Hissenin yatay hareketinde para çýkýþý varsa olumsuz, hissede mal çýkýþý/daðýtým sürüyor olabilir. Sizi bilmem ama ben haberin olumlu ama takas ve para çýkýþýnýn olumsuz olduðunu düþünüyorum. Umarým TAVAN TAVAN gider.
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DGKLB günlük
https://hizliresim.com/lqyoal
Yer Ýmleri