Haber geldiðinde temkinli olun dediðimizde "olumsuz mu düþünüyorsu ? ilahi çocuk [emoji3][emoji3][emoji3]" diyenler vardý. Þimdi bir þeyler yazmayý düþünürler mi acaba ?
SM-G900H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haber geldiðinde temkinli olun dediðimizde "olumsuz mu düþünüyorsu ? ilahi çocuk [emoji3][emoji3][emoji3]" diyenler vardý. Þimdi bir þeyler yazmayý düþünürler mi acaba ?
SM-G900H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta atabilir misiniz
Pasta
SM-N920C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Teþekkürler gedik ve denizi izlicez galiba.
Üzerimize rahat bir sey mi almamýzý ý bekliyorlar..
CLT-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her hangi bir yatýrým tavsýyesý deðildir.. sesli düþünmemin klavye ye dokulmus halýdýr.. Yalnýz bený baðlar..
Kapanýþ önemli, tabi büyük göstergemi derseniz deðil..bugün 23 ve üstü kapar iyi deriz, yarýn %3 eksiyle açar... Buralarda dururda sakinleþirse ne ala, yoksa nerde dip yapar göreceðiz... Pek bir kaðýt düzeltmesi deðil bu... Birþeyi düzelttikleri kesin ama...
Dün kapanýþ en düþükten alakasýz 1,28, bugün yine en düþük 1,22. Tabi bunun sebebi perþembe 1,64 gördüðü seviyelerde yediði saðlam mal. Ben 0,9 - 1,20 arasý alým seviyelerinin para kazandýrabileceðini düþünüyorum. Kademeli az az almak lazým. Yarýn 1,18 gösterir yukarý hafif 8-10 birim tepki vereceðini düþünüyorum. Ama sadece tepki olur çok fena mal yemiþ kolay toparlanamaz.
Yer Ýmleri