En az sizin kadar ben de sevmem,fakat o kývýrmadan saklanmadan bam bam alýyor ve satýyor.
SM-A720F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En az sizin kadar ben de sevmem,fakat o kývýrmadan saklanmadan bam bam alýyor ve satýyor.
SM-A720F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepsinin elinin altinda spk mecbur kalýp cýrladýðýnda spk nýn önüne atabilecekleri onlarca eleman mevcut. Para cezasý hepten komedi zaten. Galip Riza O.Takmak M.Oren Ýttfk grubu vs...vs... Bunlar sahis olarak bildiklerimiz ama en büyük vurgunu sürekli aðlama halinde olan bankalar yapmiyormu. Ellerini atmadiklari hisse yok bistte.
arkadaþlar bu ÞEREFSÝZ DAVUT DOÐAN , TAHSÝSLÝYÝ 1 TL den yapmak istediði için hisseyi de 1.00 tl ye doðru düþürüyor olabilir mi ? spk da bu son of a bitch 'e izin veriyor bu onay sürecini hýzlandýrmayarak ,
mickey mouse ülkesinin çomar karakterleri baþta davut doðan asshole'undan baþlayarak , dolandýrýcýlarýn dostu spk , katil galip ( müebbeti var adamý içeriye atamýyorlar , kara para trafiði kesilecek diye ) ve diðerleri , muz cumhuriyeti mi kabile devletimi mi bilemedim
linkteki haber tarihi 17.01.2019
m8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar , E-DEVLET - Spk þikayet bölümünden davut doðan itini þikayet ettim , sizler de gereðini yapýn , soysuz ucuzdan tahsisli yapacak sonra satýp 2x para kazanacak diye tepiþmesine seyirci kalmayýn.
'''' .Dgklb ,KAP a son 3ayda yolladýðý tüm haberleri istisnasýz olarak kendi adýna baþka hesaplardan iþlem yapan spekülatörler aracýlýðý ile SATIÞ fýrsatý olarak deðerlendirmiþ,zaten kendisinin içsel bilgi olarak bildiði Tüm haberleri piyasaya kendi malýný satmak için kullanmýþtýr. Þimdi de 60.000.000TL Tahsisli sermaye artýþýný 1 TL 'den yapabilmek için hisse senedini fiyatýný neredeyse 1.40tan 1.00 TL seviyelerine indirmeye çalýþmaktadýr. '''
gibi , vb , arada dolandýrýcý davuta da sektirmeyi unutmayýn tabi
dolandýrýcý davutun oyununu ancak yüzlerce þikayet bozabilir...
Son düzenleme : ClassicTrader; 23-01-2019 saat: 19:28.
dalga mý geçiyorsun kardeþ , adamlar bu konu ile ilgili çalýþmayý YENÝ yapmýþlar iþte , bilanço geldiðinde kasým ayýnda bu firmalarýn hepsi negatif özsermaye de idi ztn , bunlarý bilmeyip yorumlamayýp borsada yatýrým yapmak , forumlarda iþ olsun laf olsun diye yorum yapmakta bence büyük hata , gazete oku yorumla daha iyi sen
[QUOTE=MMF 1;3078721]Ýnsanlarýn güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim. R.Bosch..
Bu söz sizin için bir anlam ifade ediyor mu dgklb yönetimi!!
yatýrým tavsiyesi
O yüzden bosch dünya markasý.
Ýþte mantýklý bir yorum bu teþekkür ederim bu yorumunuz için
KAAN_A1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri